AquaFinesse SwimSpa Water Care box with sanitzing tablets kopen bij Azalp.nl
AquaFinesse SwimSpa Water Care box with sanitzing tablets
€ 169,-

AquaFinesse SwimSpa Water Care box with sanitzing tablets

Hoofdafbeelding van AquaFinesse SwimSpa Water Care box with sanitzing tablets
Afbeelding 1 van AquaFinesse SwimSpa Water Care box with sanitzing tablets
Afbeelding 2 van AquaFinesse SwimSpa Water Care box with sanitzing tablets
Afbeelding 3 van AquaFinesse SwimSpa Water Care box with sanitzing tablets
Afbeelding 4 van AquaFinesse SwimSpa Water Care box with sanitzing tablets
€ 169,-
Incl. BTW en verzendkosten

Levertijd: 2-5 werkdagen
Gratis verzending

Bekijk alles van
AquaFinesse
logo van AquaFinesse, te koop bij Azalp.nl

Specificaties
Merk AquaFinesse
Bekijk alle specificaties

AquaFinesse SwimSpa Water Care box with sanitzing tablets omschrijving

AquaFinesse SwimSpa Water Care box

Direct leverbaar uit voorraad!!

De AquaFinesse SwimSpa waterbehandeling set bevat alles wat u nodig heeft voor uw SwimSpa of zwembad. De set is speciaal ontwikkeld om grote volumes water gemakkelijk te behandelen en onderhouden. Eenmaal per week een Tri-chloor tablet toevoegen en het filter reinigen waarborgt zacht, geurvrij, schoon, helder en probleemloos wateronderhoud. Zelfs calcium, de beruchte vernietiger van zwemspa's, is niet opgewassen tegen de kracht van AquaFinesse. Een doos bevat 30 tabletten voor uw SwimSpa, 30 tri-chloor tabletten, een chloorverdeler en een handschoen.
  
Gebruiksaanwijzing:
Het totale pakket is voldoende voor 30 weken wateronderhoud, ervan uitgaande dat de SwimSpa een inhoud heeft van ca. 8.000 - 10.000 liter water. Bij deze hoeveelheid waterinhoud is 1 tablet voldoende voor één week onderhoud.

Hoe werkt het?
Iedereen weet dat het water moet worden ontsmet om de bacteriën erin te vernietigen, maar mag dat ook ten koste gaan van de gezondheid van hen die ons dierbaar zijn of ten koste van onze kwetsbare natuur? Het gebruik van conventionele chemicaliën zoals chloor of broom in uw spabad veroorzaakt sterk ruikend water dat bovendien negatieve bijwerkingen heeft voor uw huid, ogen en ademhaling en zelfs uw bad kan beschadigen. Daarbij komt de narigheid dat u meerdere keren per dag metingen moet doen en eventueel de waarden moet aanpassen. En zelfs na al die moeite..

Is uw Spa echt zo schoon als u denkt?
Nee! Om te begrijpen waarom dat zo is, moet u eerst de ware oorzaak kennen van de vorming van kolonies van bacteriën, een industrieel geheim over een vieze, slijmerige substantie die zich onzichtbaar verschuilt op oppervlakken en in leidingen van uw spabad en wordt aangeduid met biofilm!

De oplossing heet AquaFinesse!
Slechts één eenvoudige wekelijkse behandeling met onze gepatenteerde milieuvriendelijke formule pakt het probleem bij de wortel aan; de slijmlaag wordt losgeweekt van het oppervlak en vervolgens weggespoeld met het water. Bovendien kan deze zich ook niet opnieuw vormen. Het resultaat is een spectaculaire vermindering van bacteriën in het water waarvoor nog slechts een minimale hoeveelheid ontsmettingsmiddel nodig is! Zelfs kalk, de notoire vernietiger van spabaden, is niet opgewassen tegen de kracht van AquaFinesse. Alstublieft! De perfecte alles-in-één-oplossing: veilig, schoon, kristalhelder water dat de personen in het water, het milieu en zelfs uw spabad beschermt.Downloads

AquaFinesse SwimSpa Water Care box with sanitzing tablets specificaties

EAN nummer8717524630188
Azalp artikelnummer13-157-0174-0
Overig
Merk AquaFinesse