Buitenkans
Foto van AquaForte Oxypond emmer Anti-Alg middel

AquaForte Oxypond emmer Anti-Alg middel

28,49
Beperkte voorraad

Vandaag besteld binnen 1-3 werkdagen in huis.

Inhoud

We houden je op de hoogte

Klanten beoordelen ons met een 4.6/5

Product omschrijving

Veel vijvereigenaren hebben het hele jaar door te maken met problemen in hun vijver. Vaak is een zuurstofarme omgeving in de vijver hiervoor verantwoordelijk. AquaForte OxyPond is een vijververzorgingsproduct dat bij gebruik "actieve zuurstof" vrijgeeft en een snelle werking heeft. Kort na het toedienen splitst de actieve zuurstof zich in water en zuurstof en neemt de zuurstofconcentratie in de vijver toe. Het bevordert daarmee de efficiënte afbraak van afvalproducten, slib en dode plantenresten. AquaForte OxyPond lost de problemen eenvoudig en snel op. De vijveromgeving verbetert al aanzienlijk na één dag na toepassing. De filterbacteriën werken veel sneller en zorgen zo voor betere waterwaarden. De vijver wordt weer echt mooi.

AquaForte OxyPond is de ideale aanvulling op onze AquaForte BioStabil.

Toepassing:
Alleen gebruiken als de pH-waarde niet hoger is dan 8,5 en de KH- en GH-waarden minstens 6°dH of hoger zijn. Het werkt het beste wanneer het 's morgens wordt gebruikt, ca. 30-50 g OxyPond per 1.000 liter vijverwater gebruiken. Dode plantenresten en molm moeten dan worden verwijderd. Indien nodig kan de behandeling na drie dagen worden herhaald en meerdere keren per seizoen worden uitgevoerd. 1 KG OxyPond is voldoende voor maximaal 30.000 liter vijverwater.

R22 Schadelijk bij opname door de mond - R41 Gevaar voor ernstig oogletsel - S2 Buiten bereik van kinderen bewaren - S26 Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloedig water afspoelen en deskundig medisch advies inwinnen - S37/39 Draag geschikte handschoenen en oogbescherming - S46 In geval van inslikken onmiddellijk een arts raadplegen en verpakking of etiket tonen.

Bevat:
Waterstofperoxide (195 g/KG). Lees voor gebruik altijd het etiket en de productinformatie.

Specificaties

Belangrijke specificaties
merkAquaForte
Maatwerk mogelijk
SoortPoeder
TypePoeder
Azalp artikelcode21-235-0075-0
EAN-code8717605040172
Overige specificaties
Levertijd1-3 werkdagen
LevertermijnOp voorraad
VijvertypeAnti-Alg vijver
ToepassingAnti-alg
Inhoud2.5 kg

Shop meer

Alternatieven

Huidige product
Foto van AquaForte Oxypond emmer Anti-Alg middel

AquaForte Oxypond emmer Anti-Alg middel

Foto van AquaForte Alg-Stop Bio 2,5KG(O)

AquaForte Alg-Stop Bio 2,5KG(O)

prijs28,4927,4929,95
Bekijk dit product