Bekijk hier al onze deals!
Maak een afspraak

Opbergen

Bergingen

Extra ruimte nodig om je spullen op te bergen? Dan is het tijd om een berging aan te schaffen! Bekijk hier ons volledige assoirtiment.

No src added

Houten berging

Berging met een traditionele look.

Kunststof berging

Onderhoudsarme berging met een strak design.

Fietsenberging

Stevige berging voor de bescherming van je fiets.

Metalen berging

Berging met een strakke afwerking.

Een berging in je tuin

Een berging in je tuin is ideaal om extra opbergruimte te creëren. Of het nu gaat over het opbergen van kussens, (tuin)spullen of fietsen, bij Azalp hebben we het allemaal. Zo hebben we een mooi assoirtiment aan bergingen die aan jouw wensen voldoet: box, kast, kunststof, hout, metaal... Alles kan bij Azalp.

Oftewel: Bij Azalp vind je de berging die het beste bij jouw past!

Koop met vertrouwen

Bij Azalp maken we gebruik van materialen van een hoge kwaliteit. Zo weten we zeker dat jouw product van de beste kwaliteit gemaakt is.

Biohort opbergboxen

Je spullen fijn en veilig opbergen met de Biohort opbergbox. De boxen zijn waterproof en kunnen op slot. Zo kun je je spullen met een gerust hart bewaren.

Keter opbergkasten

Ideaal voor het netjes en georganiseerd opbergen van al je (tuin)spullen. Opgeruimd staat schoon, droog en netjes!

Waarom Azalp?

Klantbeoordeling 8.6/10

Gratis verzending boven de €75

Maatwerk voor jou

Specialist sinds 1998

Een opbergbox of toch een opbergkast?

Wanneer je opzoek bent naar een berging, is er nog de keuze voor een box of een kast? Zo is een opbergbox vooral handig voor het opbergen van spullen, en is een opbergkast vooral handig om spullen te organiseren. Kom je er niet helemaal aan uit wat beter bij je wensen past? Twijfel dan niet en neem contact met ons op, We helpen je graag verder!

Zoek je een opbergbox?

Bekijk hier al onze opbergboxen?

Zoek je een opbergkast?

Bekijk hier al onze opbergkasten?

Wat is het verschil tussen een berging en een schuur?


Een berging is vaak kleiner en voor opslag van tuin- of huishoudelijke spullen. Een schuur is groter en kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt, zoals een werkruimte of de opslag van grotere spullen.


Welk materiaal is het beste voor een berging?


Het beste materiaal hangt af van jouw behoeften. Kunststof is duurzaam en onderhoudsarm, hout heeft een natuurlijke uitstraling, terwijl metaal weerbestendig is.


Hoe onderhoud ik een opbergbox?


Een opbergbox vereist vaak weinig onderhoud, dit is afhankelijk van het materiaal. Vaak is schoonmaken en inspecteren op schade voldoende. Voor de precieze informatie rondom onderhoud kan je altijd contact met ons opnemen.


Zijn bergingen gemakkelijk te monteren?


Onze bergingen zijn over het algemeen gemakkelijk te monteren en komen vaak met een compleet bouwpakket inclusief een duidelijke handleiding.


Hoe weet ik welke berging het beste bij mijn behoeftes past?


Bij Azalp hebben we een mooi assortiment aan verschillende soorten bergingen. Kom je er niet helemaal aan uit welke berging nou het beste bij jou en je behoeftes past? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we graag met je mee!

Heb je een vraag?

We staan voor je klaar.

Iets meer ruimte

Toch meer ruimte nodig voor de berging van je spullen? Dan ben je wellicht eerder opzoek naar een tuinhuis? Bekijk hier ons assortiment aan tuinhuizen.

Van tuinhuis tot tuinkantoor

Een tuinkantoor is de ideale ruimte om in je tuin lekker te kunnen werken. Bekijk hier ons assortiment tuinkantoren.

Kopje koffie?

Kom gezellig langs in ons Experience Center in Breda of ons verkoopkantoor in Rietmolen om al je wensen op....