Bekijk hier al onze deals!
Maak een afspraak

Spa's

Spa's

Volledig tot rust komen in je eigen tuin? Dan is het tijd om een spa aan te schaffen! Bekijk hier ons volledige assortiment.

verschillende spa's

Spa's

ontspanning en welzijn aan huis

Een spa in je tuin

Een spa in je achtertuin is de perfecte manier om het hele jaar door te genieten van ontspanning en voegt bovendien een luxe element toe aan je buitenruimte. Bij Azalp hebben we een mooie selectie spa's en hottubs die perfect passen bij jou behoeften en stijl in diverse kleuren, materialen en designs. Alles is mogelijk bij Azalp.

Kortom: Bij Azalp vind je altijd de perfecte spa!

Kom volledig tot rust

Bij Azalp maken we gebruik van materialen van een hoge kwaliteit. Zo weten we zeker dat jouw producten van de beste kwaliteit gemaakt zijn, en jij je geen zorgen hoeft te maken over je nieuwe spa!

Welke spa vorm past bij jou?

Spa's zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, waarvan de meest voorkomende rond, rechthoekig en vierkant zijn. Ronde spa's bieden een gezellige, sociale sfeer en zijn vaak geschiktvoor kleinere ruimtes. Rechthoekige spa's bieden meestal veel zitplaatsen, een gestructureerde lay-out en is ideaal voor grotere groepen. Vierkante spa's combineeren de voordelen van beide vormen, met voldoende zitplaatsen en een compacte uitstraling. De keuze van de vorm hangt af van persoonlijke voorkeur, beschikbare ruimte en het gewenste aantal zitplaatsen. Weten welke spa vorm het beste bij jou wensen past? Neem gerust contact met ons op dan zoeken we samen met jou naar de perfecte match!

Welke maat spa is geschikt voor mijn wensen?


De maat van de spa die geschikt is voor jouw wensen hangt af van verschillende factoren, waaronder de beschikbare ruimte, het aantal mensen dat erin zal zitten en je persoonlijke voorkeur. Kom je er niet helemaal aan uit welke spa het beste bij jouw wensen past? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen wij je graag verder!


Hoeveel onderhoud vereist een spa?


Een spa vereist regelmatig onderhoud om schoon en efficiënt te blijven. Dit omvat het testen en balanceren van waterchemie, het reinigen of vervangen van filters en het inspecteren van de pomp en verwarmingselementen. Het exacte onderhoudsniveau kan variëren afhankelijk van het type spa en het gebruik ervan.


Wat is het verschil tussen een spa en een hottub?


Over het algemeen worden de termen ‘spa’ en ‘hottub’ door elkaar gebruikt en verwijzen ze naar hetzelfde product: een bubbelbad met warm water voor ontspaning. Het belangrijkste verschil zit hem in het feit dat een hottub doormiddel van een ingebouwde houtkachel word verwarmd en een spa elektrisch.


Hoeveel energie verbruikt een spa?


Het energieverbruik van een spa varieert afhankelijk van het model, de grootte en de gebruiksfrequentie. Bij Azalp verkopen we voornamelijk energiezuinige spa’s zodat je niet teveel kosten heeft aan het gebruik van je spa!


Kan ik een spa of hottub zelf installeren?


Onze monteurs plaatsen de spa op de door jou uitgekozen locatie. Het enige wat je hiervoor zelf al moet doen is:

  • Kiezen waar je de spa wilt plaatsen
  • Een vlakke, stevige onderhoud
  • Een goede elektriciteitsaansluiting (direct vanuit de meterkast)
  • Een watertappunt voor het vullen van het bad

Wat voor voordelen heeft het hebben van een spa?


Het hebben van een spa biedt een hoop voordelen, waaronder ontspanning, stressvermindering, verlichting van spierspanning, verbeterde bloedsomloop en een betere nachtrust. Daarnaast creëert het ook een sociale ruimte voor familie en vrienden om samen van te genieten.

Heb je een vraag?

We staan voor je klaar

Kopje koffie?

Kom gezellig langs in ons Experience Center in Breda of ons verkoopkantoor in Rietmolen om een impressie te krijgen.