Foto van Camylle Velours de Spa - Luxe (250 ml)

Camylle Velours de Spa - Luxe (250 ml)

10,99
Beperkte voorraad

Voor 13:00 uur besteld dezelfde werkdag verzonden.

Geur

We houden je op de hoogte

Klanten beoordelen ons met een 4.6/5

Product omschrijving

Camylle Velours de Spa is een luxe spa geurtje dat is ontworpen om uw spa- of jacuzzi-ervaring te verbeteren met zijn actieve en betoverende aroma's. Dit product bevat puur en natuurlijk etherische oliën die zorgen voor een ontspannen en ontspannende sfeer.

Velours de Spa is volledig oplosbaar in water, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is. Het kan worden gebruikt met alle desinfectieproducten, zonder dat er residuen achterblijven in het filter.

Gebruiksaanwijzing

Gebruik 2 of 3 dopjes rechtstreeks in het spa water voor een spa met een gemiddelde inhoud van 1500 liter. Hierdoor zal het water een subtiele en aangename geur hebben die zorgt voor een ontspannen en ontspannende sfeer.

Natuurlijke etherische oliën

Camylle Velours de Spa Luxe bestaat uit de volgende natuurlijke etherische oliën:

Kajeput: Kajeputolie heeft een scherpe, frisse geur en wordt vaak gebruikt in aromatherapie voor zijn stimulerende eigenschappen. Het wordt ook vaak gebruikt in massage- en huidverzorgingsproducten vanwege zijn verzachtende en verkoelende eigenschappen.

Guaiacum: Guaiacumolie heeft een unieke, kruidige geur en wordt vaak gebruikt in aromatherapie voor zijn pijnstillende eigenschappen. Het wordt ook gebruikt voor het verbeteren van de gezondheid van de gewrichten en spieren.

Munt: Muntolie heeft een frisse, koele geur en wordt vaak gebruikt in aromatherapie voor zijn verkoelende eigenschappen. Het wordt ook vaak gebruikt in massage- en huidverzorgingsproducten vanwege zijn verfrissende eigenschappen.

Eucalyptus: Eucalyptusolie heeft een heldere, frisse geur en wordt vaak gebruikt in aromatherapie voor zijn verkoelende eigenschappen. Het wordt ook vaak gebruikt in luchtverfrissers en in vernevelaars voor de verlichting van verkoudheid en griep symptomen.

Caryophyllene: Caryophyllene olie heeft een specerijachtige geur en wordt vaak gebruikt in aromatherapie voor zijn kalmerende eigenschappen. Het wordt ook vaak gebruikt in massage- en huidverzorgingsproducten vanwege zijn verzachtende eigenschappen.

Specificaties

Belangrijke specificaties
merkCamylle
GeurLuxe
TypePer stuk
Azalp artikelcode17-084-0389-0
EAN-code3760122951051
Overige specificaties
Inhoud250 ml
Levertijd1 werkdag
LevertermijnOp voorraad

Shop meer