Bekijk hier al onze deals!
Maak een afspraak

Carport & Garage

Carport & Garage

Je vervoersmiddel beschermen tegen de elementen? Een carport of garage is de oplossing.

Carport

Bekijk hier ons assortiment carports

Een carport of een garage

Een garage of carport op je terrein biedt bescherming voor je voertuigen. Of je nu kiest voor een solide garage met muren en een afsluitbare deur, of een open carport met een strak ontwerp, bij Azalp vind je altijd de ideale oplossing voor jouw behoeften. Bij een aantal producten geven we je de mogelijkheid om het product te personaliseren. Zo maak je je nieuwe carport of garage volledig naar jouw wens.
Bij Azalp vind je altijd de perfecte oplossing voor het beschermen van je voertuigen!

Koop met vertrouwen

Bij Azalp gebruiken we hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat jouw product van topkwaliteit is.

Carports met berging

Carports met een afgesloten opbergruimte, zodat je al je spullen kwijt kan

Carport met zijwanden

Deels afgesloten carports, voor iets meer bescherming tegen de elementen

Waarom Azalp?

Klantbeoordeling 8.6/10

Gratis verzending boven de €75

Maatwerk voor jou

Specialist sinds 1998

Wat is het verschil tussen een carport en een garage?


Een carport is een overdekte parkeerplaats met open zijden, terwijl een garage een volledig omsloten structuur is met muren en een afsluitbare deur.


Welke voordelen biedt een carport?


Een carport beschermt voertuigen tegen weersinvloeden waardoor deze een langere levensduur krijgt, maar hebben door de open zijden wel een snelle toegang. Ook kan een carport worden gebruikt als overdekte buitenruimte voor bijvoorbeeld een heerlijke picknick of barbecue.


Welke voordelen biedt een garage?


Een garage biedt volledige bescherming voor voertuigen, extra opslagruimte en bescherming tegen diefstal.


Hoeveel onderhoud vereisen carports en garages?


Dit verschilt per materiaalsoort. Zo vereist houtmateriaal meer onderhoud dan metaal. Binnen houtsoorten zijn er ook verschillende onderhoudseisen. Zeker weten wat voor onderhoud jouw product nodig heeft? Neem gerust contact met ons op, dan helpen we je graag verder!


Kan ik een carport/garage zelf opbouwen?


Ja, onze producten worden standaard geleverd met de juiste tekeningen en bevestigingsmaterialen om je op weg te helpen. Wil je toch liever niet zelf aan de slag? Dan kunnen de professionals van onze opbouwservice dit voor je regelen.


Zit er garantie op mijn carport/garage en zo ja, hoe lang?


Ja, meestal zit er garantie op carports en garages. De garantieperiode kan echter variëren afhankelijk van het merk en de fabrikant. Mocht je twijfelen neem dan gerust contact met ons op!

Heb je een vraag?

We staan voor je klaar.

Metaal of hout?

Bij het kiezen van een carport of garage is er een keuze tussen hout en metaal. Hout biedt een natuurlijke uitstraling, maar vereist onderhoud om het te beschermen. Het is aanpasbaar voor maatwerkprojecten en is een milieuvriendelijke keuze.
Metaal is daarentegen robuurst en onderhoudsarm, bestand tegen de elementen en resistent tegen rot, insecten en schimmel. Het heeft een strak en modern uiterlijk dat goed past bij eigentijdse tuinontwerpen en biedt stabiliteit. Je keuze hangt af van persoonlijke voorkeur en het gewenste uiterlij in je tuin.

Toch lastig welke materiaalsoort het beste bij jouw wensen past? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. We helpen je graag verder!

Onze metalen en houten garages & carports

Hout heeft van nature een isolerende werking. Zo kun je in de winter bijvoorbeeld het tuinmeubilair opslaan of jouw oldtimer veilig stallen. Bij onze houten carports en garages is uitgebreide maatwerk mogelijk.
Metaal is onderhoudsarm en is erg duurzaam. Wanneer je niet veel tijd hebt is dit de ideale oplossing. Bij metalen carports of garages is er helaas geen optie voor maatwerk.

Kopje koffie?

Kom langs voor advies in ons Experience Center in Breda of ons verkoop kantoor in Rietmolen