ECO 6x6, Groen kopen bij Azalp.nl
ECO 6x6, Groen
€ 289,99

ECO 6x6, Groen

€ 289,99
Incl. BTW en verzendkosten

Levertijd: 2-5 werkdagen
Gratis verzending


ECO 6x6, Groen omschrijving

Het assortiment van metalen Duramax bergingen biedt een oplossing voor iedere tuin. Zoekt u een groot model voor opslag van bijvoorbeeld fietsen of grasmaaiers, bij Azalp vindt u een oplossing. Ook kleinere modellen van metalen bergingen zijn voorhanden. De gegalvaniseerde, stalen constructie is zeer sterk en biedt een opbergoplossing voor de lange termijn! Heeft u de Duramax metalen berging die u zoekt al gevonden?

Duramax Top Shed
Het nieuwe Top Shed assortiment van Duramax is verbeterd en gemaakt van thermisch verzinkt staal. Met een hoogstaande weerstand tegen corrosie is dit het ideale opbergsysteem voor in uw tuin.

Met een uitgedacht ventilatiesysteem en dikkere gegalvaniseerde stalen panelen bent u verzekerd van een steviger geheel wat op een efficiënte wijze wordt doorgelucht. Daarnaast heeft de Top Shed dubbele schuifdeuren, deze schuifdeuren bieden ruime toegang en een veilige manier van vergrendelen. Het dak heeft sterke steunbalken en er is een middenring aan toegevoegd ten behoeve van grotere stabiliteit, kracht en gemakkelijke montage.

Wand: gegalvaniseerd staal met coating
 

Sealant, niet verplicht maar wel aan te raden. 
Dit tuinhuis is in de basis geschikt om uw spullen droog op te bergen. Het kan echter voorkomen dat bij extreme, langdurige regen (of bij het smelten van een sneeuwdek) druppels doordringen via een verbinding. Dit risico kunt u goedkoop, snel en makkelijk minimaliseren door gebruik te maken van een speciale siliconenkit.  Wanneer u deze bij de montage gebruikt, wordt een aansluitend geheel gecreëerd waar geen vocht doorheen kan komen. U kunt deze kit terugvinden onder het tabblad accessoires.
Voor deze berging adviseren wij 1 a 2 kokers siliconenkit

TIP! Met behulp van het optionele bodemframe (zie het tabblad accessoires) is het tuinhuis niet alleen eenvoudiger te plaatsen maar kan ook makkelijk(er) van een vloer worden voorzien.


Downloads

ECO 6x6, Groen video's

Video over ECO 6x6, GroenVideo over de ECO 6x6, Groen te koop bij Azalp.nl

ECO 6x6, Groen specificaties

EAN nummer0638801618614
Azalp artikelnummer18-088-0180-0
Blokhut
Dakvorm Zadel
Tuinhuis
Materiaal Metaal
Dakvorm Zadel
Breedte deur 81 cm
Hoogte deur 155 cm
Overschilderbaar Nee
Overig
Kleur Groen