Foto van Ilogreen massieve binnensauna Lana Optic
Foto van Ilogreen massieve binnensauna Lana Optic
Foto van Ilogreen massieve binnensauna Lana Optic
Foto van Ilogreen massieve binnensauna Lana Optic
Foto van Ilogreen massieve binnensauna Lana Optic

Ilogreen massieve binnensauna Lana Optic

4.575,-

Vandaag besteld binnen 9-12 weken in huis.

Afmeting

We houden je op de hoogte

Klanten beoordelen ons met een 4.6/5

Samenstellen

Jouw product

Ilogreen massieve binnensauna Lana Optic

4.575,-

Toevoegingen

 0,-

Verzending

GRATIS


Totaal

 4.575,-

Product omschrijving

Een sauna is goed voor je gezondheid. Dat is vaak de grootste motivatie om een sauna voor in huis te kopen. Je kunt dan namelijk zelf bepalen wanneer je de tijd en de rust hebt om een saunasessie te doen. Bij regelmatig gebruik verbetert je immuunsysteem en alle afvalstoffen zweet je telkens uit je lichaam. Je voelt je dus iedere keer als herboren! Vergeet dure saunabezoeken en maanden van tevoren plannen, want je kunt met deze sauna gewoon naar de sauna wanneer je wilt.

Deze sauna heeft een relatief groot formaat. Je kunt dus met wel drie mensen in de sauna waarna je nog ruimte over hebt. Aan één zijde van de sauna zijn zowel de wanddelen als de deur van glas gemaakt. Dat geeft een ruimtelijk gevoel, maar heeft ook invloed op de hoeveelheid privacy. Houd hier dus rekening mee. Je kunt de indeling spiegelen zodat de indeling aansluit op jouw behoeften.

Hout en glas

De wanden van de sauna zijn gemaakt van a-kwaliteit Noord-Europees vurenhout. Vurenhout is een goede houtsoort voor de wanden van een sauna omdat dit warmte lang vasthoudt. De wanden worden als panelen geleverd. Deze panelen zijn bekleed met steenwol, aluminiumfolie en 16 mm saunaprofielhout. De opbouw van de sauna gaat door deze kant-en-klaar panelen dus erg gemakkelijk.

De deur is gemaakt van acht millimeter dik veiligheidsglas. Er is een deurdichting inbegrepen, zodat er zo min mogelijk warmte verloren gaat en je maakt de deur makkelijk open door middel van de beugelgreep. Naast de deur zijn de twee wanddelen ook van glas gemaakt waardoor je een ruimtelijk gevoel krijgt. Het nadeel van (veel) glas in een sauna is dat dit over het algemeen zorgt voor iets meer warmteverlies. Dat komt doordat hout de warmte beter vasthoudt dan glas.

Een complete sauna

De sauna wordt standaard geleverd met een aantal accessoires om jouw saunasessie zo aangenaam mogelijk te maken. Deze sauna telt twee/drie saunabanken, dat is afhankelijk van de indeling. De onderste ligstoel kan namelijk worden verplaatst. Ook rugleuningen, één bankovertrek en twee hoofdwiggen zijn inbegrepen. Ook de kachel, de saunastenen, een kachelbeschermer en een saunalamp zijn in het pakket inbegrepen.

Een digitale controle-eenheid is ook inbegrepen. Je kunt de temperatuur instellen van 70 °C tot 110 °C. Je kunt naast de temperatuur ook het opwarmtijdlimiet en de resterende tijd instellen. Er zit ook een veiligheidstemperatuurbegrenzer bij. Jij hoeft je dus nergens meer zorgen over te maken. Alleen nog een sauna-emmer en -lepel en je bent klaar om de sauna te gebruiken!

Montage

Een sauna opbouwen is niet zeer moeilijk als je de stappen goed volgt. Aangezien de wanden al in delen worden geleverd, is het een kwestie van opbouwen en klaar. Vraag een goede vriend, je partner of je zus om je te komen helpen, want des te sneller kun jij een saunasessie doen!

Heb je geen behoefte om zelf aan de slag te gaan? Dan is het ook mogelijk om de sauna te laten plaatsen door onze montageservice. De opbouw wordt dan volledig uit handen genomen zodat jij je nergens meer zorgen om hoeft te maken. Voeg de service gemakkelijk toe in je winkelwagen en genieten maar!

Specificaties

Belangrijke specificaties
merkIlogreen
Breedte220 cm
Lengte220 cm
Hoogte204 cm
Wanddikte45 mm
Maatwerk mogelijk
HoutsoortVurenhout
Azalp artikelcode22-274-0009-0
EAN-code1022274000905
Inclusief/exclusief
Saunakachel
Besturing
Overige specificaties
Geïsoleerd
Gespiegeld te monteren
Voorruimte
Breedte binnenmaat215 cm
Diepte binnenmaat215 cm
Inhoud10 m3
Dakdikte77 mm
Aantal deuren1 st
Aantal ruimtes1 st
Rugleuning
Aantal banken3 st
Levertijd9-12 weken
Afmetingen (bxl)220 x 220 cm
VoorruimteGeen

Shop meer

Alternatieven

Huidige product
Foto van Ilogreen massieve binnensauna Lana Optic

Ilogreen massieve binnensauna Lana Optic

Foto van Ilogreen massieve hoeksauna Lana 220x220 cm

Ilogreen massieve hoeksauna Lana 220x220 cm

Foto van Ilogreen massieve binnensauna Lana 220x220 cm

Ilogreen massieve binnensauna Lana 220x220 cm

prijs4.575,-4.425,-4.275,-
Afmetingen (bxl)220 x 220 cm220 x 220 cm220 x 220 cm
Wanddikte45 mm45 mm45 mm
Bekijk dit productBekijk dit product