Keter Fusion kopen bij Azalp.nl

Keter Fusion

De naam Keter Fusion zegt het eigenlijk al; een tuinhuis dat is samengesteld uit verschillende materialen. Er zijn houten tuinhuizen en kunststof tuinhuizen op de markt, en in de Keter Fusion collectie krijg je het beste van beide; gecombineerd in een prachtig composiet tuinhuis. Lees meer…

2 artikelen  

Verwijder alle


Het materiaal van de Keter Fusion

Een composiet tuinhuis, wat voor voordelen bied dat dan? Een stevig tuinhuis gemaakt van een combinatie van gerecycled kunststof en (rest)hout. Alle Keter Fusion tuinhuizen zijn op een milieuvriendelijke manier gemaakt en bestaan uit stevige composiet wanden die je gemakkelijk in elkaar kunt schuiven. Doordat je de wanden in delen opbouwt heb je de vrijheid om te bepalen aan welke zijde je het grote raam plaats. Genoeg daglicht komt er sowieso wel binnen door het mooie transparante dak deel op de nok.

Stevig, milieubewust en onderhoudsvriendelijk

Een gemakkelijk op te zetten tuinhuis, met de looks van een houten tuinhuis maar met het onderhoudsvrije karakter van een kunststof tuinhuis? De verschillende voordelen van een Keter Fusion tuinhuis op een rij:

  • Verven of beitsen is niet nodig, nadat het pakket in elkaar gezet is kunt u direct genieten van uw nieuwe tuinhuis;
  • Mooie grote opening door middel van een dubbele deur;
  • Goede ventilatie, zelfs als het tuinhuis voor langere tijd dicht zit.

De Keter Fusion tuinhuizen zijn milieuvriendelijke tuinhuizen die een plaats in elke tuin verdienen. Bekijk nu beide uitvoeringen van de Keter Fusion op onze website.