Keter Manor kopen bij Azalp.nl

Keter Manor

Een tuinhuis uit de Manor collectie van Keter; perfect als u op zoek bent naar wat extra ruimte om spullen in op te bergen in de tuin of op het balkon. Alle tuinhuizen in de Manor collectie zijn geproduceerd in een duurzaam kunststof; polypropyleen. Dit materiaal bied een optimale bescherming tegen weersinvloeden zonder dat u tijd kwijt bent aan het onderhoud ervan. Lees meer…

9 artikelen  

Verwijder alle


Welk Keter Manor model past bij u?

De Manor collectie van Keter is zo divers dat er altijd wel een kunststof tuinhuis tussen zit wat aansluit aan uw situatie. Zo zijn er modellen met een zadeldak, maar ook platte daken zijn mogelijk voor als er wat minder ruimte beschikbaar is. De Manor collectie bestaat uit de volgende modellen:

  • Keter Manor 43;
  • Keter Manor 46;
  • Keter Manor 64;
  • Keter Manor 65;
  • Keter Manor 68.

“Voordelen”

Alle tuinhuizen in de Manor serie van Keter zijn voorzien van verschillende functies die het gebruiksgemak verhogen. Zo hebben alle Keter Manor modellen (behalve de Keter Manor 43) een raam wat ervoor zorgt dat er voldoende daglicht binnenkomt in het tuinhuis. Bij alle tuinhuizen wordt een vloerpaneel meegeleverd zodat uw spullen altijd droog en van de grond af staan. Het kan altijd voorkomen dat het tuinhuis voor langere tijd niet open gaat, dan bied het ingebouwde ventilatierooster een oplossing. Hierdoor wordt het niet vochtig binnen en blijft er altijd lucht circuleren. Voor de veiligheid is de deur altijd af te sluiten met bijvoorbeeld een hangslot.