Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 349,-

€ 799,-


Selecteer de minimale en maximale breedte

129 cm

186 cm


Selecteer de minimale en maximale lengte

103 cm

237 cm
Selecteer de minimale en maximale oppervlakte

1 m2

4 m2

Merk


KleurDeur type


Serie


Keter Manor

(5)

Keter Manor - Praktische opbergoplossing

Ben je op zoek naar een praktische en betaalbare opslagoplossing voor jouw tuin? Dan zijn de Keter Manor tuinhuizen wellicht iets voor jou! Deze tuinhuizen bieden voldoende opslagruimte voor al jouw tuingereedschap en zijn bovendien gemakkelijk te monteren.

1 - 5 van 5 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op


Verschillende maten

De Keter Manor tuinhuizen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor er altijd wel een tuinhuis is dat aansluit op jouw opslagbehoefte. Of je nu op zoek bent naar een kleine opslagruimte voor jouw fietsen of een groter tuinhuis voor jouw tuingereedschap en tuinmeubelen, met de Keter Manor tuinhuizen heb je altijd voldoende opslagruimte tot jouw beschikking.

Duurzame materialen

De Keter Manor tuinhuizen zijn gemaakt van duurzame materialen, waardoor ze jarenlang meegaan en bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Zo zijn de tuinhuizen bijvoorbeeld voorzien van een waterdicht dak en zijn de wanden verstevigd met staal. Daarnaast zijn de tuinhuizen onderhoudsvrij, waardoor je er bijna geen omkijken naar hebt.

Eenvoudige montage

Het monteren van een Keter Manor tuinhuis is eenvoudig en kan met behulp van de meegeleverde instructies en materialen binnen enkele uren worden gerealiseerd. De tuinhuizen zijn bovendien voorzien van voorgeboorde gaten, waardoor je alleen nog maar de verschillende onderdelen in elkaar hoeft te schuiven.

Betaalbaar

De Keter Manor tuinhuizen zijn niet alleen praktisch en duurzaam, maar ook nog eens betaalbaar. Zo hoef je geen fortuin uit te geven om jouw tuingereedschap veilig en droog op te bergen.

Als je op zoek bent naar een praktische en betaalbare oplossing voor het opbergen van je tuingereedschap, dan zijn de Keter Manor tuinhuizen een goede keuze. Met hun verschillende maten, duurzame materialen en eenvoudige montage bieden deze tuinhuizen alles wat je nodig hebt om jouw tuingereedschap, tuinmeubelen en andere spullen veilig en droog op te bergen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van de Keter Manor tuinhuizen? Bekijk dan onze productpagina voor meer informatie en specificaties.