Keter Newton kopen bij Azalp.nl

Keter Newton

Met een tuinhuis uit de Newton serie van Keter haalt u het gemak van kunststof in huis terwijl u niet inlevert op een mooie, strakke en stijlvolle uitstraling in uw tuin. Het grote voordeel van een kunststof tuinhuis is het onderhoudsvriendelijke karakter. Alle Keter Newton tuinhuizen vergen geen onderhoud door de jaren heen en zijn zeer weersbestendig. Lees meer…

3 artikelen  

Verwijder alle


De Newton serie van Keter:

Er bestaan verschillende uitvoeringen van het Newton tuinhuis, zo is er altijd wel een model wat aan uw wensen voldoet:

  • Keter Newton 757;
  • Keter Newton 759.

Beide Newton modellen van Keter hebben een praktische hellende drempel ingebouwd waardoor u het kunt gebruiken voor allerlei soorten doeleinden. Zo is het bijvoorbeeld gemakkelijk om met een grasmaaier of tafeltennistafel het tuinhuis uit te rijden. U kunt ook gemakkelijk grotere items naar binnen en buiten brengen door de dubbelen openslaande deuren.

Natuurlijke lichtinval

Alle Keter tuinhuizen in de Newton serie hebben ramen in beide deuren en een groot transparant dakraam zodat u altijd een natuurlijke lichtinval heeft. Daarnaast heeft het tuinhuis onder de nok een ventilatieopening om uw tuinhuis goed vrij te houden van vocht mocht deze voor langere tijd dicht zijn. Voor de veiligheid kunnen de openslaande deuren uiteraard ook dicht. Dit kan gemakkelijk met een hangslot (niet inbegrepen).

Dus zoekt u een extra bergruimte of een fijne, overdekte en onderhoudsvrije plek voor in de tuin? Zoek dan niet verder. Bij Azalp vind u verschillende modellen in de Newton serie van Keter tegen een scherpe prijs.