Keter Scala kopen bij Azalp.nl

Keter Scala

De Keter Scala, een goede mogelijkheid om een multifunctionele plek te creëren in uw tuin. Een mooi kunststof tuinhuis waar door de afmetingen in bijna elke tuin wel een plek voor is. Een fijne hobbyplek of opbergruimte? Het kan allemaal met de Keter Scala tuinhuizen. Lees meer…

1 artikelen  

Verwijder alle


Voordelen van een Keter Scala tuinhuis

Het Scala tuinhuis van Keter beschikt over verschillende specificaties wat het een perfect tuinhuis maakt voor elke tuin:

  • Een ventilatierooster in de gevel om ervoor te zorgen dat het tuinhuis altijd goed wordt doorlucht, ook als het langere tijd dicht zit;
  • Het tuinhuis is afsluitbaar;
  • Het materiaal van het tuinhuis is weersbestendig en goed bestand tegen schadelijke UV stralen.
  • De montage van een Keter Scala tuinhuis is erg eenvoudig waardoor u snel kunt genieten van de nieuwe plek in uw tuin;
  • Door de twee vaste ramen valt er fijn daglicht naar binnen zodat u ook met slechter of kouder weer lekker binnen kan zitten, of genoeg zicht hebt om de juiste spullen te kunnen vinden.

Onderhoudsvriendelijk tuinhuis

Zoekt u een prachtig huisje wat echt een toegevoegde waarde kan zijn voor in de tuin maar heeft u geen zin in veel werk om het op te zetten en de komende jaren veel tijd kwijt te zijn aan het onderhoud van uw tuinhuis? Dan is de Keter Scala de perfecte oplossing voor u. Bekijk dan de hele Keter collectie verkrijgbaar bij Azalp. U bent dan verzekerd van allerlei vormen en maten tegen een voordelige prijs.