Narvi Beschermmantel kopen bij Azalp.nl
Narvi Beschermmantel
€ 799,95

Narvi Beschermmantel

Hoofdafbeelding van Narvi Beschermmantel
€ 799,95
Incl. BTW en verzendkosten

Deze accessoire is niet los te bestellen


Levertijd: 2-5 werkdagen
Gratis verzending

Bekijk alles van
Narvi
logo van Narvi, te koop bij Azalp.nl

Specificaties
Merk Narvi
Bekijk alle specificaties

Narvi Beschermmantel omschrijving

Beschermende omkasting voor houtkachels!


Harvia heeft een duurzaam en beschermend omhuslel voor uw open haard ontwikkeld. Dit zorgt voor een aanzienlijke verbetering in de gebruiksvriendelijkheid en gebruiksveiligheid van uw haard. De beschermende omkasting voorkomt op een effectieve manier dat de directe hitte in aanraking komt met brandbare materialen.

De omkasting is gemaakt van een aluminium- en zinkgecoate stalen plaat. Deze plaat wordt niet warmer dan 80 graden, bij normaal gebruik, en kan dus al op 50 mm afstand van brandbare materialen worden gemonteerd. Het gebruik van een houten muur is geen probleem wanneer u gebruik maakt van een beschermende plaat. De beschermlaag wordt bijvoorbeeld gebruikt wanneer een open  haard is geïnstalleerd op een tegelvloer met een waterafstotend materiaal. Ook wanneer de open haard op een waterafstotende, houten vloer, kunt u het best een beschermplaat gebruiken.

Voor de bescherming van uw sauna, exclusief vloerplaat. De bijpassende vloerplaat treft u aan onder het tabblad accessoires bij dit artikel.
 

Narvi Beschermmantel specificaties

EAN nummer1030916308814
Azalp artikelnummer14-198-0017-0
Saunakachel
Type Wandkachel
Overig
Merk Narvi


Shop meer