Foto van Nesling Coolfit Harmonica schaduwdoek Rechthoek

Nesling Coolfit Harmonica schaduwdoek Rechthoek

399,99
Niet op voorraad

Kleur:Zwart

Foto van Zwart
Foto van Gebroken Wit
Foto van Grijs
Foto van Beige

Afmeting

We houden je op de hoogte

Ergens goedkoper gezien? de laagste prijs

Klanten beoordelen ons met een 5/5

Voor- en nadelen

  • UV-bescherming en schimmelwerend en lucht- en waterdoorlatend
  • Makkelijk verstelbaar voor meer of minder schaduw
  • Makkelijk handmatig schoon te maken en houden
  • Moet iedere lente gemonteerd en winter gedemonteerd worden maar is gelukkig makkelijk
  • Het doek mag niet in de wasmachine. Was het doek met de hand in lauw water met groene zeep

Product omschrijving

Vier ons 25-jarig jubileum! De schaduwdoeken van Nesling, bekend van uitstekende kwaliteit zijn al extra scherp geprijsd, maar zijn deze week nog aantrekkelijker. Ter ere van onze verjaardag bieden we een extra korting van 2,5% op alle Nesling schaduwdoeken. Dit is een feestelijke gelegenheid die je niet wilt missen! Trakteer jezelf op de perfecte schaduwoplossing voor je tuin en vier deze mijlpaal met ons. Maar wees snel, deze extra korting is slechts een week geldig. Met Azalp kies je voor kwaliteit, prijs en nu ook voor feestelijke kortingen!

Met een Nesling harmonicadoek in je overkapping kun je zelf op ieder moment kiezen onder hoeveel schaduw je wilt zitten en hoeveel zonlicht je toe wil laten. Ideaal wanneer jij lekker in de zon wilt zitten, maar iemand anders liever fijn in de schaduw zit. Het harmonicadoek is gemaakt van 285gr HDPE, oftewel High Density Polyethyleen, biedt bescherming tegen Uv-straling en is schimmelwerend. Het zonnedoek is beschikbaar in verschillende maten, vormen en kleuren zodat je het kan afstemmen op jouw tuin en smaak.

De zonwering loopt over RVS kabels en kan handmatig open- en dichtgetrokken worden zonder dat het veel inspanning vergt. Daarnaast worden de Nesling harmonica schaduwdoeken inclusief bevestigingsmateriaal geleverd: katrollen, baleinen, staalkabels, touw en spanners. Het harmonica schaduwdoek is eenvoudig te installeren m.b.v. de meegeleverde montagehandleiding. Houd bij het monteren 5cm ruimte tussen het doek en de balken van de overkapping zodat het doek vrij loopt en niet beschadigd raakt. Na verloop van tijd kunnen de kabels stroef lopen vanwege weersinvloeden, maar dit kun je makkelijk verhelpen door ze in te smeren met een dun laagje vaseline.

De kwaliteit van Nesling schaduwdoeken is zodanig hoog dat je er meerdere jaren van kan genieten. Om er het meeste uit te halen, raden wij je aan het doek op te bergen of in te rollen bij zeer slechte weersomstandigheden, zoals storm en hagel. Indien nodig kun je het doek reinigen met een zachte borstel, lauw water en groene zeep. Plaats geen hittebronnen direct onder of heel dichtbij het schaduwdoek.

Specificaties

Belangrijke specificaties
merkNesling
Breedte290 cm
Lengte500 cm
Oppervlakte15 m2
KleurZwart
TypeHarmonicadoek
Azalp artikelcode22-261-0001-0
EAN-code8717677462643
Overige specificaties
Meerdere maten beschikbaar
Dikte1 mm
Complete set
Verankering
MateriaalKunststof
LevertijdOut of stock
VormRechthoek
KunststofsoortPolyethyleen

Shop meer