Philips Vitae lampen 350W kopen bij Azalp.nl
Philips Vitae lampen 350W
€ 154,95

Philips Vitae lampen 350W

Hoofdafbeelding van Philips Vitae lampen 350W
€ 154,95
Incl. BTW en verzendkosten

Levertijd: 2-5 werkdagen
Gratis verzending

Bekijk alles van
Philips
logo van Philips, te koop bij Azalp.nl

Specificaties
Merk Philips
Bekijk alle specificaties

Sterk aanbevolen accessoires
Saunabesturing
€ 207,95
€ 300,49
€ 300,49
€ 235,49
€ 210,95
Philips Vitae lampen 350W
€ 154,95

Bekijk alle aanbevolen producten

Philips Vitae lampen 350W omschrijving

Met deze stralers maakt u van uw Finse sauna een combisauna!
Aangename warmte
In infraroodcabines die zijn uitgerust met Philips Vitae lampen, bereikt de lucht een temperatuur van circa 50 °C, dit in vergelijking met een temperatuur van 90 °C in een traditionele Finse sauna. Dit komt doordat de Vitae lampen met hun optimale emissiespectrum het lichaam rechtstreeks verwarmen, terwijl langgolvige infraroodstralers voornamelijk de lucht verwarmen. Ook met de Philips Vitae lampen gaat het lichaam transpireren, maar dan wel in een zeer aangename omgeving, wat tegelijkertijd een ontspannend en verzorgend effect op het lichaam heeft. Onmiddellijke warmte en perfecte beheersing
In tegenstelling tot de traditionele langgolvige infraroodstralers geven Philips Vitae lampen onmiddellijk warmte af. Het volledige warmtevermogen wordt al binnen één seconde na het inschakelen bereikt, waardoor het niet nodig is de cabine voor te verwarmen en er dus geen energie wordt verspild.
Bovendien kunt u het vermogen van de infraroodstraling die de Vitae lampen afgeven, volledig regelen (dimmen) en afstellen op uw speciale wensen zonder dat de levensduur daardoor verminderd wordt. Voordelen Philips Vitae stralers:
- Geen voorverwarming van de stralers nodig;
- 50% energiezuiniger dan traditionele IR-stralers;
- Breed stralenspectrum;
- Verwarming van de mens in plaats van de lucht.

Aantal stralers: 1 (350W)
Type: 20% kortgolvig en 80% midden- en langegolvig
Afmetingen: 65x14,5cm   Belangrijk! Mocht u de Philips Vitea straler(s) in het plafond monteren dan is het belangrijk dat men de straler(s) aan de bovenzijde deels openlaat en niet geheel afdekt. Wanneer u de Philips Vitea straler(s) in het plafond wenst te monteren in combinatie met een traditionele saunakachel (Finse sauna), dan adviseren wij u om deze straler(s) te voorzien van een speciaal Robax filter. Als u een combikachel (ook wel stoomoven genoemd) wenst te gebruiken in combinatie met de Philips Vitea stralers (ongeacht van de plaats van de stralers) dan adviseren wij u, vanwege de hogere luchtvochtigheid, alle stralers te voorzien van een Robax filter. Zie de accessoires onder dit product voor o.a. de bijbehorende Robax filters, de besturing of de fraaie Abachi afwerklijsten. 
 
Let op: de vitae stralers zijn niet bij uitstek geschikt om in een wand of plafond te bouwen omdat de sensor voor beveiliging tegen oververhitting aan de achterkant van de straler zit. Neem contact op met onze klantenservice voor eventuele verdere informatie omtrent de mogelijkheden en waar u dan rekening mee moet houden.

Philips Vitae lampen 350W specificaties

EAN nummer1023694154667
Azalp artikelnummer15-067-0557-0
Infraroodstraler
Infraroodstralers_type Full Spectrum Straler
Golflengte Lange golf
Vermogen 350 W
Positie Hoek
Framekleur Metallic
Infraroodstralers
Type Full Spectrum Straler
Overig
Merk Philips