Foto van Royal Well Blockley 108 - groen gecoat - veiligheidsglas 3mm
Foto van Royal Well Blockley 108 - groen gecoat - veiligheidsglas 3mm

Royal Well Blockley 108 - groen gecoat - veiligheidsglas 3mm

3.494,-

Vandaag besteld binnen 6-10 weken in huis.

Kleur:Groen

Foto van Groen
Foto van Zwart
Foto van Grijs

Afmeting

We houden je op de hoogte

Ergens goedkoper gezien? de laagste prijs

Klanten beoordelen ons met een 5/5

Product omschrijving

De Royal Well Blockley 108 tuinkas biedt veel ruimte voor de startende, maar ook gevorderde hobbytuinder. Hier kun je alle gewassen telen die je wilt: van paprika’s tot pompoenen. Een tuinkas is de perfecte omgeving voor de gewassen om in te groeien omdat ze goed beschermd worden tegen het weer. Er ontstaat een ideaal klimaat voor de planten om goed te kunnen groeien en bloeien. Jij verbouwt hierdoor de mooiste gewassen van de regio!

Een tuinkas creëert het perfecte klimaat omdat de wanden een isolerende werking hebben. De temperatuur binnenin zal daardoor niet zo hevig schommelen als de buitentemperatuur. Strenge winters, hevige stormen en zeer warme zomers hebben dus minder invloed op de groei van je gewassen. In de zomer worden de planten ook beschermd tegen schadelijke uv-stralen. Je gewassen zullen hierdoor niet snel verbranden.

Materialen

De wanden van deze tuinkas zijn gemaakt van 3 mm dik veiligheidsglas. Dit is – de naam zegt het al – glas dat gemaakt is met bepaalde eigenschappen waardoor het veilig is om te gebruiken. Het glas is dan ook zes keer sterker dan gewoon tuindersglas. Je wilt natuurlijk niet dat het breekt, maar als dat onverhoopt toch gebeurt dan breekt het glas in duizenden botte stukjes. Hierdoor levert het minder direct gevaar op dan regulier glas. Daarnaast heeft veiligheidsglas afgewerkte randen waardoor de montage ook veiliger wordt. Ondanks deze eigenschappen is het belangrijk te allen tijde veiligheidsmaatregelen te treffen bij de montage van de glazen platen.

Het frame van de kas is gemaakt van aluminium. Dit is een erg licht en toch stevig materiaal waar veel tuinkassen van zijn gemaakt. In dit geval is het frame gecoat met een groene kleur. De groene kleur past goed bij de planten en gewassen in de kas en heeft een rustige uitstraling.

Toegankelijkheid en ventilatie

De kas is goed te bereiken door de drempelloze dubbele schuifdeur. De breedte van de dubbele deur is 120 cm waardoor je gemakkelijk met je gereedschap of nieuwe planten de kas kunt betreden. De hoogte is 200 cm dus bukken is niet aan de orde. Ook in de kas kun je goed rechtop staan. De nokhoogte is meer dan 2,5 meter, dus alle ruimte om lekker te werken en goed voor je planten te zorgen.

Naast een goede toegankelijkheid voor jou is ventilatie voor de planten cruciaal voor een goed leefklimaat. Zonder ventilatie zijn de planten erg gevoelig voor ziektes en kunnen schimmels gemakkelijk leven. Gelukkig is deze tuinkas voorzien van maar liefst vier dakramen. Zo kun jij altijd de juiste hoeveelheid ventilatie bepalen.

Goed om te weten

De tuinkas wordt als bouwpakket bezorgd. Je gaat, aan de hand van de montagehandleiding, zelf aan de slag om de kas op te zetten. Je hoeft enkel de stappen een voor een te volgen en je bent klaar! Zorg wel eerst voor de juiste gereedschappen en een goede hulp. Plaats ook voordat je begint met de opbouw van de kas een goede fundering. Dit is essentieel om verzakking te voorkomen.

De Blockley wordt standaard geleverd met een funderingsrand van 8 cm hoog. In de montagehandleiding staat meer informatie over het aanleggen van de fundering. Ook worden twee regenpijpen meegeleverd waardoor de regen wordt opgevangen in de goten en niet van de grond af spat.

Maak je bestelling compleet

Heb je nog vragen of wil je graag advies van onze gespecialiseerde medewerkers? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag!

Specificaties

Belangrijke specificaties
merkRoyal Well
Breedte256 cm
Lengte318 cm
Hoogte253 cm
Oppervlakte8 m2
Wanddikte3 mm
Nokhoogte253 cm
Onderhoudsvrij
Hoogte deur198 cm
DakvormZadel
Deur typeDrempelloze dubbele schuifdeur
KleurGroen
MetaalsoortAluminium
Azalp artikelcode15-149-0496-0
EAN-code8718226334169
Inclusief/exclusief
Slot
Vloer
Overige specificaties
Meerdere maten beschikbaar
Gewicht315 kg
Aantal ramen4 st
Zijwandhoogte160 cm
Afsluitbaar
Deurbreedte120 cm
Afmeting deur120 x 198 cm
MateriaalMetaal
FramemateriaalAluminium
GlassoortVeiligheidsglas
Kassen ruitmateriaalVeiligheidsglas
Levertijd6-10 weken
Materiaal wandenVeiligheidsglas
Afmetingen (bxl)256x318x253 cm
Materiaal dakVeiligheidsglas

Shop meer

Alternatieven

Huidige product
Foto van Royal Well Blockley 108 - groen gecoat - veiligheidsglas 3mm

Royal Well Blockley 108 - groen gecoat - veiligheidsglas 3mm

Foto van Palram – Canopia Balance Hybrid 8x12 - Grijs

Palram – Canopia Balance Hybrid 8x12 - Grijs

Foto van Palram – Canopia Glory 8X12 Kas Grijs

Palram – Canopia Glory 8X12 Kas Grijs

prijs3.494,-1.529,-2.479,-
Afmetingen (bxl)256x318x253 cm244x367x229 cm253x364x269 cm
Levertijd6-10 wekenOut of stock2-3 weken
Meerdere maten beschikbaar
GlassoortVeiligheidsglasPolycarbonaatPolycarbonaat
Bekijk dit productBekijk dit product