Bekijk hier al onze deals!
Maak een afspraak
Foto van Royal Well Burford 86 - groen gecoat - veiligheidsglas 3mm
Foto van Royal Well Burford 86 - groen gecoat - veiligheidsglas 3mm

Royal Well Burford 86 - groen gecoat - veiligheidsglas 3mm

2.694,-

Vandaag besteld binnen 6-10 weken in huis.

Kleur:Groen

Foto van Zwart
Foto van Groen
Foto van Zilver

Afmeting

We houden je op de hoogte

Ergens goedkoper gezien? de laagste prijs

Klanten beoordelen ons met een 5/5

Product omschrijving

Een tuinkas in je (moes)tuin mag natuurlijk niet ontbreken als je een fervent moestuinliefhebber bent. Je kunt je eigen groenten, fruit en kruiden dan zelf kweken. Het is een zeer duurzame en biologische manier om aan de ingrediënten van je lievelingsrecepten te komen. Een tuinkas beschermt alle gewassen namelijk tegen weer en wind. Zo is de kans vele malen groter dat de oogst zal lukken en jij kunt genieten van de lekkerste gerechten.

Een tuinkas beschermt niet alleen maar tegen hagel, sneeuw, wind of felle zon. De wanden van de kas hebben een isolerende werking waardoor de temperatuur relatief gelijk blijft van het voorjaar tot en met het najaar. Dit zorgt voor een perfect groeiklimaat voor jouw planten. De soms extreme buitentemperaturen zijn namelijk niet goed voor je gewassen. Tegelijkertijd worden de planten ook beschermd voor schadelijke uv-straling waardoor deze niet direct kunnen verbranden.

Materialen

De kas is samengesteld van een aluminium frame en wanden van veiligheidsglas. Dit veiligheidsglas is een – de naam zegt het al – hele veilige glassoort. Wanneer het glas onverhoopt barst, zal het in duizenden botte stukjes barsten. Direct gevaar zoals bij echt glas, wijkt daardoor. Ook het monteren van het veiligheidsglas is veiliger dan ieder ander soort glas. De randen zijn namelijk afgewerkt. Het blijft te allen tijde belangrijk om veiligheidsmaatregelen te treffen voordat je de glazen panelen in het frame schuift.

Het frame is van aluminium gemaakt. Dit is een erg sterk en licht materiaal dat veel gebruik wordt om de frames van tuinkassen van te maken. Bij deze kas is het frame groen. De groene kleur past goed bij de gewassen én past in iedere tuin.

Toegankelijkheid en ventilatie

Het is belangrijk dat jij gemakkelijk de kas kunt betreden. De planten hebben immers al jouw liefde en aandacht nodig. Daarom heeft deze Royal Well Burford tuinkas een drempelloze schuifdeur. Je kunt dus ook gewoon met een kruiwagen de tuinkas betreden. De deur is afsluitbaar dus als je klaar bent met werken in de kas, kun je het gereedschap gewoon laten liggen, de deur afsluiten en de volgende dag verder gaan. Door de hoge nokhoogte kun jij goed staan in de kas en reik je gemakkelijk tot alle planten. Ook kunnen de planten hierdoor goed groeien.

De dakramen van de kas zijn essentieel om te gebruiken. Overbodige warmte en vocht kunnen hierdoor de kas verlaten waardoor het leefklimaat optimaal blijft. Als je dit niet doet, zijn je planten gevoeliger voor ziektes en kunnen schimmels zich makkelijk nestelen. Met behulp van de twee dakramen kun jij dus een perfect klimaat creëren.

Goed om te weten

De tuinkas wordt als doe-het-zelf-bouwpakket bij jou geleverd. Zorg allereerst voor een goede fundering om de tuinkas op te zetten. Anders bestaat de kans dat de kas gaat verzakken en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Bij het pakket zijn de funderingsranden (8cm hoog) inbegrepen en in de montagehandleiding staat meer informatie over de aanleg van de fundering. Zo kun jij snel aan de slag. Pak je gereedschap erbij, vraag een vriend of vriendin om je te helpen en jouw tuinkas staat binnen een handomdraai opgebouwd!

Heb je nog vragen of wil je graag advies van onze gespecialiseerde medewerkers? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag!

Handleiding

Technische handleiding Royal Well Burford 86 - groen gecoat - veiligheidsglas 3mm

Specificaties

Belangrijke specificaties
merkRoyal Well
Breedte194 cm
Lengte256 cm
Hoogte230 cm
Oppervlakte5 m2
Wanddikte3 mm
Nokhoogte230 cm
Onderhoudsvrij
Hoogte deur198 cm
DakvormZadel
Deur typeDrempelloze schuifdeur
KleurGroen
MetaalsoortAluminium
Azalp artikelcode15-149-0470-0
EAN-code8718226339980
Inclusief/exclusief
Slot
Vloer
Overige specificaties
Meerdere maten beschikbaar
Gewicht228 kg
Aantal ramen2 st
Zijwandhoogte160 cm
Afsluitbaar
Deurbreedte63 cm
Afmeting deur63 x 198 cm
MateriaalMetaal
FramemateriaalAluminium
GlassoortVeiligheidsglas
Kassen ruitmateriaalVeiligheidsglas
Levertijd6-10 weken
Materiaal wandenVeiligheidsglas
Afmetingen (bxl)194x256x230 cm
Materiaal dakVeiligheidsglas

Shop meer

MerkenRoyal WellTuinkasTuinkassen

Aanbevolen producten

Royal Well Louvreraam 6L 61x61cm, veiligheidsglas, groen gecoat*

Royal Well Louvreraam 6L 61x61cm, veiligheidsglas, groen gecoat*

Groen gecoat

veiligheidsglas

61 x 0 x 61 cm

€ 134,99