Foto van Royal Well Muurkas Mini Wall 3

Royal Well Muurkas Mini Wall 3

449,99

Vandaag besteld binnen 1-2 weken in huis.

We houden je op de hoogte

Ergens goedkoper gezien? de laagste prijs

Klanten beoordelen ons met een 5/5

Product samenstellen

Jouw product

Royal Well Muurkas Mini Wall 3

449,99

Toevoegingen

 0,-

Verzending

GRATIS


Totaal

 449,99

Product omschrijving

Een kas is ideaal als je je eigen groente, fruit en kruiden wilt kweken. Een kas biedt namelijk een beschermde omgeving voor de gewassen om te groeien. Ook als je niet veel ruimte in je tuin hebt of een balkon of dakterras kun jij een kas neerzetten. Deze muurkas plaats je tegen de gevel van je huis zodat je ruimte bespaart.

Een tuinkas is belangrijk om mooie, lekkere gewassen te verbouwen omdat de beschermde omgeving het ideale leefklimaat is voor de planten. Heftige temperatuurwisselingen en weersomstandigheden zoals sneeuw, vorst, hagel of wind zijn niet ideaal voor de gewassen. Als ze in een tuinkas staan is dat probleem opgelost.

Materialen

Deze muurkas van het merk Royal Well is gemaakt van aluminium en polycarbonaat. De wanden en de dakpanelen zijn van 4 mm polycarbonaat gemaakt. Dit is een erg stevig en toch lichtgewicht materiaal dat veel gebruikt wordt bij kassen. De dubbele wanden hebben een isolerende werking waardoor de temperatuur in de kas relatief stabiel blijft vanaf het vroege voorjaar tot en met het late najaar. Het polycarbonaat is ondoorzichtig waardoor planten niet direct kunnen verbranden. De wand- en dakplaten beschermen tevens tegen schadelijke uv-straling waardoor jouw gewassen niet direct kunnen verbranden.

Het frame van de muurkas is van aluminium gemaakt. Ook dit materiaal is erg licht en sterk en wordt veel toegepast bij tuinkassen. In dit geval heeft het frame een zilveren kleur waardoor je planten goed opvallen en de kas in iedere tuin past.

Toegankelijkheid en ventilatie

Het is afhankelijk van de indeling van de kas of je erin kunt staan of niet. Je kunt bijvoorbeeld aan beide kanten stellages plaatsen waar je de planten op zet zodat je in het midden kunt staan. Of je kunt er voor kiezen om een grote werkbank in de breedte van de kas te zetten en alle ruimte zo te gebruiken.

Het is essentieel om de kas goed te ventileren. Als je dat niet doet, zijn de planten een stuk gevoeliger voor ziektes en kunnen schimmels zich gemakkelijk nestelen. In het dak van de muurkas is een dakraam geïntegreerd. Je kunt deze vanuit de binnenkant open zetten.

Goed om te weten

Jouw muurkas wordt als bouwpakket bij jou bezorgd. Alle onderdelen, bevestigingsmaterialen en de montagehandleiding zijn bij het pakket inbegrepen. Jij kunt dus gemakkelijk en snel aan de slag met de opbouw van de kas. Zorg ervoor dat je, voordat je begint met de opbouw, een goede fundering hebt gelegd. Deze kun je bij ‘Product zelf samenstellen’ als accessoire toevoegen bij je bestelling. In de handleiding lees je vervolgens hoe je deze moet plaatsen en hoe je de muurkas opbouwt.

Nu is het een kwestie van opbouwen en zaaien maar! Heb je nog vragen of wil je graag advies van onze gespecialiseerde medewerkers? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag!

Specificaties

Belangrijke specificaties
merkRoyal Well
Breedte192 cm
Lengte66 cm
Hoogte196 cm
Oppervlakte1 m2
Nokhoogte196 cm
Onderhoudsvrij
Hoogte deur168 cm
DakvormLessenaar
Deur typeSchuifdeur
KleurZilver
MetaalsoortAluminium
Azalp artikelcode11-149-0038-0
EAN-code8718215761136
Inclusief/exclusief
Vloer
Overige specificaties
Meerdere maten beschikbaar
Gewicht15 kg
Aantal ramen1 st
Zijwandhoogte140 cm
Afsluitbaar
Deurbreedte60 cm
Afmeting deur60 x 168 cm
MateriaalMetaal
FramemateriaalAluminium
GlassoortPolycarbonaat
Kassen ruitmateriaalPolycarbonaat
Levertijd1-2 weken
Materiaal wandenPolycarbonaat
Afmetingen (bxl)192x66x196 cm
Materiaal dakPolycarbonaat

Shop meer

Alternatieven

Huidige product
Foto van Royal Well Muurkas Mini Wall 3

Royal Well Muurkas Mini Wall 3

Foto van Palram – Canopia Lean To Grow House 4X2 - Zilver

Palram – Canopia Lean To Grow House 4X2 - Zilver

Foto van Palram – Canopia Lean To Grow House 8X4 - Zilver

Palram – Canopia Lean To Grow House 8X4 - Zilver

prijs449,99249,99549,-
Afmetingen (bxl)192x66x196 cm125x64x160 cm244x124x225 cm
Levertijd1-2 weken2-3 weken2-3 weken
Meerdere maten beschikbaar
GlassoortPolycarbonaatPolycarbonaatPolycarbonaat
Bekijk dit productBekijk dit product