Sauna Spekstenen schaft u aan bij de betrouwbare webwinkel, Azalp.nl

Corona-update: Onze verkoop en thuisleveringen gaan gewoon door. We volgen wel de voorschriften bij bezorging. Meer info vindt u hier.

Sauna Spekstenen

Ter versiering van uw sauna!

Bij Azalp vindt u een groot aanbod spekstenen sauna accessoires waarmee u uw sauna nog verder kunt aankleden. U kunt daarbij denken aan een spekstenen ‘smiley’-gezichtje dat u tussen uw saunastenen op de kachel kunt plaatsen. Lees meer…

1 artikelen  

Verwijder alle


Ook leuk: een spekstenen aromaverspreider die u vult met water en een paar druppeltjes van een van onze heerlijke sauna geuren. Daarnaast hebben wij uiteraard ook de ‘gewone’ kubusvormige spekstenen, die u tussen uw reguliere stenen op uw kachel kunt leggen. Deze spekstenen houden de warmte langer vast van traditionele stenen.

Wat is speksteen?

Speksteen is een zachte, gemakkelijk te bewerken steensoort. De steensoort kan verschillende kleuren aannemen, afhankelijk van het gehalte metaaloxide dat de steen bevat. Speksteen wordt onder meer gevonden in Brazilië, Afrika, China, Groenland, India en Europa.

Advies over de aanschaf van spekstenen sauna accessoires

Doordat wij geen showroom of winkelpand hebben, zijn onze spekstenen sauna accessoires zeer scherp geprijsd. Ook leveren we de accessoires bij u thuis af. Overweegt u om spekstenen sauna accessoires aan te schaffen, maar wilt u meer informatie? Wij zijn u graag van dienst! U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website.