Bekijk hier al onze deals!
Maak een afspraak

Showroom Korting

10% korting

Ontvang van 13 juli tot en met 31 augustus 2023 korting op jouw maatorder.

Samen realiseren we jouw droomtuin!

Bij Azalp begrijpen we dat elke droomtuin uniek is, en daarom zijn wij al 25 jaar specialist in het leveren van maatwerk. Of het nu gaat om een knusse stadstuin of een uitgestrekte tuin, we benaderen elk project met evenveel passie en aandacht voor detail. Onze deskundige medewerkers, gewapend met jarenlange ervaring, werken nauw samen met jou om jouw wensen en ideeën om te zetten in een droomproject. Of het nu gaat om ene overkapping, chalet, tuinkantoor of blokhut.......Bij Azalp is geen droom te groot of te klein. Wij geloven dat iedereen de tuin van hun dromen verdient, en onze missie is om die dromen werkelijkheid te maken.

Maak nu een afspraak en ontvang 10% korting

Maak vanaf 13 juli tot en met 31 augustus een afspraak met één van onze specialisten in Breda of Rietmolen en ontvang tot maar liefst 10% korting op jouw maatwerkorder.

No src added

Recente projecten:

WoodAcademy Ruby Excellent met bbq-keuken

In de woorden van de klant: "Wij hebben de WoodAcademy Ruby Excellent Douglas Overkapping bij Azalp gekocht. Hierbij hebben we onze eigen creativiteit de vrije loop laten gaan! We hebben de zijwand van de berging opgeschoven om een bbq-keuken te realiseren. Binnenkort willen we de zijkant nog dicht maken met een glaswand om er beter onder te kunnen eten of loungen!"

Maatwerk pagina

Sauna Eva optic met een unieke achterwand

In de woorden van de klant: "Wij kochten recent een Sauna Eva Optic bij Azalp. Onze bedoeling was om vervolgens 1 wand te vervangen met zoutstenen die we apart aangeschaft hadden.

 Dankzij de massieve wanden/panelen, konden we op een veilige manier de stenen opbouwen, verlijmd met siliconen en achteraan ondersteund door een transparante PMMA plaat. De bouwpakketten van Azalp zijn niet enkel handig om zelf in elkaar te zetten, ze geven ook de vrijheid om eigen creativiteit bot te vieren. 

We zijn zeer tevreden met de kwaliteit van de sauna en het resultaat! "

Sauna Eva optic

Waarom Azalp?

Persoonlijk contact met een van onze gespecialiseerde medewerkers om jouw tuindroom werkelijkheid te maken. Zit wat je zoekt niet standaard in ons assortiment? Geen zorgen! Bij Azalp bieden we volledig maatwerk aan. Dit betekent dat we kunnen bestaande modellen kunnen aanpassen of een volledig nieuw ontwerp maken. Onze maatwerkspecialisten zullen er alles aan doen om van jouw tuindroom een werkelijkheid te maken!

Maak een afspraak!

Laat je inspireren..

Scroll door de afbeeldingen en bekijk een kleine greep van onze andere projecten.