Een groot scala aan producten voor uw vijver vindt u bij Azalp.nl

Vijverbenodigdheden

Alles voor uw vijver

Alle vijverbenodigdheden die u nodig heeft voor uw (nieuwe) vijver vindt u bij Azalp. Of het nu gaat om een vijverfilter, vijverpomp, vijverfolie of een UVC lamp van hoge kwaliteit, in het assortiment van Azalp kunt u het vinden. Lees meer…

3 artikelen  De producten zijn van hoge kwaliteit tegen ongewoon scherpe prijzen. De vermelde prijzen van het vijverassortiment zijn inclusief BTW en transport.

Helder en schoon

Een vijver is een prachtige aanwinst voor de tuin. Met een aantal vissen en schitterende waterplanten. U wilt natuurlijk wel een schone en heldere vijver. Bij Azalp vindt u alle benodigdheden om dit doel te bereiken. Vijverpompen (een domple, fontein, lucht- en vuilwaterpomp), vijverfilters (bio-, druk- en meerkamerfilters) en UVC lampen tegen explosieve groei van zweefalgen en ziektekiemen.

Advies voor aanschaf van een vijver

Azalp heeft geen winkelpand. Mede hierdoor zijn wij in staat ongewoon scherpe prijzen te hanteren voor onze vijverbenodigdheden. Om u toch goed te adviseren bij de aankoop van artikelen voor uw vijver, staat een vakkundig team van enthousiaste medewerkers iedere werkdag voor u klaar. Neem contact met ons op.