Vogue Influence 457 x 132 cm (liner Portofino) kopen bij Azalp.nl
Vogue Influence 457 x 132 cm (liner Portofino)
€ 2.899,-

Vogue Influence 457 x 132 cm (liner Portofino)

Hoofdafbeelding van Vogue Influence 457 x 132 cm (liner Portofino)
Afbeelding 1 van Vogue Influence 457 x 132 cm (liner Portofino)
Afbeelding 2 van Vogue Influence 457 x 132 cm (liner Portofino)
Afbeelding 3 van Vogue Influence 457 x 132 cm (liner Portofino)
Afbeelding 4 van Vogue Influence 457 x 132 cm (liner Portofino)
Afbeelding 5 van Vogue Influence 457 x 132 cm (liner Portofino)
Afbeelding 6 van Vogue Influence 457 x 132 cm (liner Portofino)
€ 2.899,-
Incl. BTW en verzendkosten

Levertijd: 2-5 werkdagen
Gratis verzending

Bekijk alles van
Vogue
logo van Vogue, te koop bij Azalp.nl

Specificaties
Merk Vogue
Bekijk alle specificaties

Vogue Influence 457 x 132 cm (liner Portofino) omschrijving

Een hoogwaardig design zwembad met decoratieve wand en gebogen steunranden. Vogue (fabrikant uit Canada) baseert zijn reputatie op de hoge kwaliteit van zijn producten sinds 1957. Alle elementen van zijn zwembaden (wand, structuren, liners) worden vervaardigd in een moderne fabriek in Montreal, wat een optimale kwaliteitscontrole waarborgt. De zwembaden worden ontworpen om elk klimaat te weerstaan, zowel de kou en de vorst van de Canadese winters als de hevige zon van de droge gebieden van Saoedi-Arabië. Naast de uitgevoerde testen door een onafhankelijk laboratorium, worden de Vogue zwembaden aan strenge praktische proeven onderworpen om de beste producten op de markt aan te bieden en te waarborgen. De structuur en de wand van de Vogue zwembaden zijn 20% dikker dan een standaardwand en ondergaan een behandeling in 6 lagen, langs de binnen-en buitenzijde, om een perfecte weerstand tegen corrosie te verzekeren. Het ijzersterke kunststof wordt bijvoorbeeld ook gebruikt bij bumpers voor vrachtwagens, dat geeft de kwaliteit wel weer. Door gebruik te maken van een kunststof rand ontstaat een werkelijk prachtig zwembad.
Afmeting; 457 x 132 cm
Hoogte; 132 cm
Inhoud bad; 21 m3
Filterinstallatie; 9 m3/u
Liner Portofino in te haken (40/100e voor de wand en 32,5/100e voor de bodem)
Type zwembad: opbouw, half inbouw, inbouw zwembad
De stevige structuur in geïnjecteerde hars bestaat uit: een rand in kwalitatief staal met een anticorrosie afwerking in verschillende lagen om het zwembad duurzaam te maken. De interne wand is beschermd tegen vochtigheid en chemische producten.Gebogen steunranden van 18 cm in geïnjecteerde hars met een hoogwaardige elegantie en verfijning. Ze zijn mooi en afgerond en hebben een buitengewone weerstand. Tenslotte zijn ze afgewerkt met extra platte joints op de steunranden om een zuivere lijn te creëren. Poten van 15 cm in geïnjecteerde hars. Ze hebben een geprofileerde en harmonieuze vorm voor een oogverblindende vorm en een verhoogde weerstand. Binnenrails van 4 cm in geïnjecteerde hars met integratie van de montageplaten. Ze vergemakkelijken de installatie van de muur en geven stijl en stevigheid.
* Een liner Blue Sky of Portofino in PVC van eerste kwaliteit. In te haken en zeer gemakkelijk te plaatsen. Anti-UV en anti-algen behandeld. Afwerking met dubbele, overlappende lasnaad.
* Een doucinekit (die de montage vergemakkelijkt, de levensduur van de liner verhoogt en meer comfort biedt aan de voeten).
* Filterinstallatie met differentieelschakelaar 30 mA (geleverd met Aqualoon).
* Een luxe skimmer met extra brede opening, inspuiter en 9 meter drukslang 38/45 mm.
* Een onderhoudskit (bodemzuiger, schepnet, thermometer, analysekit, muurborstel etc.)
Alle onderdelen in hars van dit zwembad bestaan uit een verbeterde generatie hars die nog steviger is. Daarenboven bezitten zij een UV en antistatische stabilisator. Speciaal ontworpen voor ons wisselvallig klimaat. Het praktische werd gekoppeld aan het aangename. Alle elementen van dit zwembad vormen immers een harmonieus geheel wat mooi oogt en comfort biedt. De garantie voor jaren zwemplezier.
Voor dit zwembad zijn ook een aantal bijpassende accessoires verkrijgbaar. Kijkt u ook even onder het tabblad "accessoires" voor bv. afdekkingen. Belangrijk! Indien u wenst te betalen bij aflevering (rembours) bedraagt de levertijd van dit product 3 tot 4 weken. Voor dit artikel hanteren wij een aanbetaling van 40%


Vogue Influence 457 x 132 cm (liner Portofino) specificaties

EAN nummer5411147994919
Azalp artikelnummer13-178-0069-0
Zwembad
Vorm Rond
Materiaal Metaal
Type Ondergronds en bovengronds te monteren
Lengte / diepte 132 cm
Met zwembadtrap Nee
Overig
Merk Vogue
Diameter (cm) 457
Dikte liner 0.4 mm
Inclusief filterinstallatie Ja
Kleur liner Portofino
Met zwembadtrap Nee