Bekijk hier al onze deals!
Maak een afspraak
Foto van Azalp Dakdoorvoer type stadsuitloop zink
Foto van Azalp Dakdoorvoer type stadsuitloop zink

Azalp Dakdoorvoer type stadsuitloop zink

47,99
Op voorraad

Vandaag besteld binnen 1-3 werkdagen in huis.

We houden je op de hoogte

Ergens goedkoper gezien? de laagste prijs

Klanten beoordelen ons met een 5/5

Product omschrijving

Upgrade je platte dak met de Azalp dakdoorvoer en zorg voor een efficiënte hemelwaterafvoer. Deze slimme en praktische accessoire is ontworpen voor moderne platte daken, en met zijn gemakkelijke installatie biedt het een effectieve oplossing voor het reguleren van waterafvoer.

Eenvoudige installatie
De Azalp dakdoorvoer heeft de afmetingen 6x10 Ø 80 cm en is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Het installatieproces is eenvoudig en probleemloos, waardoor je snel kunt profiteren van een verbeterde waterafvoer op je platte dak.

Combineerbaar met EPDM dakbedekking
De dakdoorvoer is compatibel met EPDM (Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer) dakbedekking, wat betekent dat je kunt profiteren van een optimale afdichting. De combinatie van de Azalp Dakdoorvoer en EPDM zorgt ervoor dat je dak waterdicht is en beschermd tegen de elementen.

Geschikt voor moderne plat daken
Dit type stadsuitloop is specifiek ontworpen voor modernere platte daken. Of je nu een nieuw dak aanlegt of je bestaande platte dak wilt verbeteren, de Azalp Dakdoorvoer biedt de ideale oplossing voor een effectieve hemelwaterafvoer.

Duurzaamheid en kwaliteit
Azalp staat bekend om zijn hoogwaardige producten voor betaalbare prijzen, en de dakdoorvoer vormt daarop geen uitzondering. Gemaakt van duurzaam zink, garandeert het langdurig gebruik zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Profiteer van eenvoudige installatie, compatibiliteit met EPDM en een doordacht ontwerp dat specifiek is afgestemd op modernere platte daken. Optimaliseer je waterafvoer en bescherm je blokhut of overkapping met dit hoogwaardige accessoire van Azalp. Heb je nog andere dakaccessoires nodig? Bekijk ons ruime assortiment op onze website.

Specificaties

Belangrijke specificaties
merkAzalp
Breedte6 cm
Lengte10 cm
Hoogte80 cm
TypeDakdoorvoer
Azalp artikelcode21-115-0001-0
EAN-code1021115000104
Overige specificaties
Levertijd1-3 werkdagen

Shop meer

Blokhut AccessoiresMerkenAzalpDakbedekkingAccessoires voor je overkapping