Opbergbox

(23)


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 49,-

€ 1.397,-


Selecteer de minimale en maximale breedte

101 cm

201 cm


Selecteer de minimale en maximale lengte

45 cm

100 cm

Type


Kussenbox

(18)

Kleur


Metaalsoort


Serie


Opbergbox kopen

In de tuin van je dromen zijn al je spullen praktisch opgeruimd in een opbergbox die mooi bij de rest van je buitenruimte staat. Bij Azalp hebben we een uitgebreid assortiment aan opbergoplossingen dus ook een die bij jou en je tuin past. We bieden een ruime keuze aan opbergboxen qua formaten, materialen en kleuren. Grote opbergboxen zijn bijvoorbeeld perfect voor het opbergen van o.a. tuingereedschap of een kleine grasmaaier. Een opbergbox met deksel is ideaal wanneer je de box buiten wilt laten staan, zeker als de opbergbox waterdicht is. Onze kunststof opbergboxen zijn duurzaam en haast onderhoudsarm. Een houten opbergbox kun je ieder jaar een nieuw kleurtje geven en afstemmen op jouw stijl. Ook hebben we metalen opbergboxen.

1 - 23 van 23 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op


Op deze pagina tref je ook hobbyboxen, kussenboxen en pakketboxen aan. Deze zijn in principe hetzelfde als een opbergbox qua weerbestendigheid en hoe praktisch ze zijn. Onze hobbyboxen zijn daarom ook uitermate geschikt om in te zetten als opbergoplossing. De pakketboxen zijn net een slag anders. Het woord zegt het eigenlijk al: in deze box kun je je pakketten laten bezorgen! Bestel je regelmatig pakketjes, maar ben je niet altijd thuis om ze in ontvangst te nemen kan dit de uitkomst zijn. Deze boxen vergrendel je met een code en deze code geef je door aan de bezorgdienst. Zo wordt je pakketje alsnog veilig bij je thuis afgeleverd, zonder dat je daarvoor zelf thuis hoeft te zijn!

Al onze opbergoplossingen komen met een handige en duidelijke handleiding. Zo kun je er zelf lekker mee aan de slag!

Een opbergbox voor in de tuin

Afhankelijk van waar je je spullen op wilt bergen, kun je kiezen om je opbergbox bijvoorbeeld in je garage, bijkeuken, schuur of ander buitengebouw neer te zetten. Het ligt er dan natuurlijk ook een beetje aan wat je precies wilt opbergen. Gereedschap en onderdelen bewaar je het liefst in de garage, tuinkussens of speelgoed juist in je schuur of tuinhuis. Maar misschien wil je juist een opbergoplossing bij het stukje grond waar jij jouw moestuin verzorgd, of voor je eigen paardrijspullen op de manage. Als je zelf een goed idee hebt van wat je precies waar wilt opbergen, is de keuze om een opbergbox bij Azalp te kopen snel gemaakt.

Maar je kunt het ook gewoon buiten plaatsen! Daarover lees je hieronder meer.

Een grote opbergbox geeft jou de ruimte om je spullen netjes en overzichtelijk bij elkaar te bewaren. Dat scheelt weer uitzoekwerk wanneer de winter plaats maakt voor de lente en jij jouw tuin weer klaar kunt maken voor de warmere seizoenen. Wist je dat sommige van onze buiten opbergboxen ook gebruikt kunnen worden als bank? Zo is er voor onverwachts bezoek altijd een zitplekje!

De opbergboxen van groot formaat zijn vaak ontworpen om groter te zijn in de breedte in plaats van in de hoogte. Op deze manier kun je het onder je raam of lage schutting plaatsen, zonder dat het erboven uitsteekt. De inhoud van onze boxen begint bij 195L en ons grootste model opbergbox is 1450L.

Heb je geen tuin, maar een balkon of een andere buitenruimte waar je niet zoveel plek hebt? Ook daar past een opbergbox! Hier zijn onze kleine formaten uitermate geschikt voor. Ook deze zijn verkrijgbaar in kunststof, metaal of hout.

Een moderne, zwarte opbergbox

Onze zwarte opbergboxen gemaakt van kunststof of metaal zijn enorm populair. Zwart is dan ook een kleur die vaak heel mooi staat in een tuin of op een balkon. Ze zijn stylish, modern en tijdloos. Zie je in het overzicht hierboven geen zwarte opbergbox die past in jouw droomtuin? Door op een product te klikken zie je meteen in welke kleuren én afmetingen dat model verkrijgbaar is.

Onze Duramax metalen opbergboxen hebben voor de houtliefhebber iets bedacht: gemaakt van metaal maar met een unieke houtlook. Zo heb je wel de look van hout, maar niet het onderhoud dat vaak gepaard gaat met houten producten. Wil je toch graag een écht houten opberging, dan kun je kijken bij de producten van Lutrabox.

Wat je ook veel terugziet bij een opbergbox met deksel is de term “hydraulische veren” of “gasveren”. Dit zijn stangen die de box verbindt met het deksel en die zorgen ervoor dat, na het openen, het deksel automatisch open blijft staan. Dat is natuurlijk fijn en handig, want zo hou je je handen vrij en hoef je niet iedere keer de box opnieuw te openen. Het deksel kan hierdoor ook niet zomaar dichtvallen op je vingers!

Een waterdichte opbergbox voor buiten

Binnen ons assortiment hebben we verschillende opbergboxen voor buiten die er ook écht voor gemaakt zijn om buiten te blijven staan. Deze beschrijven we als weerbestendig. Deze kunnen in alle weersomstandigheden buiten blijven staan. Wanneer het regent hoef je je dus geen zorgen te maken dat je spullen in je opbergbox nat worden. Ook gesmolten sneeuw zal niet tussen de kiertjes naar binnen lopen. Misschien begin je je zonnige winterochtenden met een heerlijk kopje koffie of thee in de tuin om lekker wakker te worden. Je kunt dan gewoon je tuinkussens uit de box halen, ook al wordt de onderkant een beetje vochtig van je stoelen. Na het ontspannen wakker worden kun je je tuinkussens weer opbergen in je opbergbox, want dankzij de ventilatieroosters drogen je kussens zonder problemen op. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over schimmelvorming of nare geurtjes.

De meeste van onze opbergboxen hebben korte pootjes en staan hierdoor niet in direct contact met de ondergrond. Zo krijgt regenwater of een dun laagje sneeuw geen kans om je materiaal te beïnvloeden. Dit is zeker een voordeel bij onze houten opbergboxen voor buiten. Hout dat te lang in contact met water staat kan niet alleen verkleuren, maar kan ook gaan schimmelen of rotten. Hier kun je dus rekening mee houden in je keuze wanneer je je opbergbox buiten wilt neerzetten.

Ook zijn de meeste van onze opbergboxen veilig af te sluiten met een slot. Sommige hebben een ingebouwd slot en anderen bieden de mogelijkheid om er zelf een hangslot aan te bevestigen. Met een afsluitbare opbergbox weet je zeker dat je spullen niet alleen droog buiten staan, maar ook veilig.

Ons populaire merk Keter heeft zijn opbergboxen niet alleen mooi en onderhoudsvriendelijk ontworpen, ze zijn ook nog eens super praktisch en functioneel. De meeste modellen zijn zelfs multi-inzetbaar als tweezitsbank, ook hebben ze allemaal handvaten. Het verplaatsen van de boxen is dus zeer eenvoudig en hoef je je geen zorgen te maken dat je je tegels beschadigd en hoef je de box niet te schuiven.

Wil je advies over welke opbergbox jij het beste kan kiezen? Je kunt onze klantenservice al je vragen stellen via onze chatfunctie op deze pagina of via telefoon of e-mail.