Opbouwservice

Ben je bezig met het creëren van je droomtuin en wil je je tuin upgraden met een luxe overkapping, chalet, of ander houtstapelbouwproject,  maar laat je het vakwerk liever aan specialisten over? Dan is de opbouwservice van Azalp de ideale oplossing voor jou! Bij Azalp staan er vakmensen voor je klaar om het montageproces van jouw droomproject met veel zorg op te pakken. Voor de opbouwservice werkt Azalp al 15 jaar samen met een externe partij. Daardoor kennen zij onze producten door en door en wij weten welke kwaliteit ze jou kunnen bieden. 

Wil je meer weten over de opbouwservice, lees hier onze blog.  

Kosten en betaling opbouw

Kosten 
Bij het gros van ons assortiment waar wij de opbouwservice aanbieden, staan de kosten vermeld bij het desbetreffende product. Deze kun je terugvinden bij “Sterk aanbevolen accessoires”. Naast een montage handleiding staan er bij producten, waar mogelijk, de betreffende opbouwkosten. Dit kunt u vinden onder ‘Sterk aanbevolen accessoires’.  

Voor een aantal accessoires kan het voorkomen dat we achteraf extra kosten bij de orderbevestiging moeten doorberekenen voor montage. Helaas kunnen we dit op onze website niet direct verwerken in de order. Hierover ontvang je een melding tijdens het betalen*. 

 * Klik op het vraagtekentje bij montage service voor extra kosten of bij vragen neem contact op met ons

Betalen 
Als je ervoor hebt gekozen om gebruik te maken van onze opbouwservice, dan kun je de kosten direct betalen bij de order, of je kunt er voor kiezen om deze kosten te betalen bij oplevering van de opbouw. 

Voorbereiding

Waar moet ik op letten? 

Als je gebruik maakt van onze opbouwservice zijn de volgende aandachtspunten van belang: 

De fundering voor het op te bouwen object dient verhard, vlak en waterpas te zijn en in de juiste afmetingen. 

  • Mocht jouw project op betonpoeren komen te staan, dan dient de grond juist niet verhard te zijn. Wij moeten ruimte en de mogelijkheid hebben om de betonpoeren in te graven op de desbetreffende plek. 
  • Beits- en schilderwerk is geen onderdeel van de montageopdracht. Mocht je na de montage het project willen schilderen, houdt er dan rekening mee dat de verbindingsdelen na montage niet meer geschilderd kunnen worden. 
  • Alle werkzaamheden rondom elektra, te denken valt aan saunakachels, fittings, verlichting, kunnen worden gemonteerd maar worden niet aangesloten. Dit dien je zelf af te stemmen met een erkend installateur/elektricien of zelf aan te sluiten. 
  • Op de plaats van opbouw dient er altijd beschikking te zijn over een elektrische aansluiting (220V). 
  • Indien opbouw/montage van de goederen op een verdieping moet gebeuren, dien je er zelf voor te zorgen dat de onderdelen op de desbetreffende verdieping aanwezig zijn. 
  • Het te monteren pakket dient binnen 10 meter van de opbouwlocatie te liggen. Onze transporteur levert tot aan de straatkant waar dit mogelijk is. Als deze locatie buiten 10 meter van de opbouwlocatie is, dan dienen de materialen door de klant naar de juiste locatie te worden gebracht. Als dit niet het geval is, worden extra kosten in rekening worden gebracht. 
  • Bij montage is het vrijwel altijd noodzakelijk om rond het op te bouwen object te kunnen lopen. Doorgaans is dit een vrije ruimte van 50 cm. Indien de ruimte waar de montage moet plaatsvinden hier niet aan voldoet, neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden met elkaar te bespreken.

Afspraak opbouwservice

Wanneer wij de montage van het project op ons nemen, dus wanneer je hebt gekozen om gebruik te maken van onze opbouwservice dan trachten we de levering en opbouw kort en zo dicht mogelijk op elkaar te plannen. Hierbij zullen wij contact met je opnemen om te komen tot een geschikte leverdatum en daarbij kortopvolgende opbouwafspraak.