Droomprojecten

Bekijk hier al onze projecten

Van maatwerk tot unieke producten uit ons assortiment

Samen realiseren we jouw droomproject!

Welkom op de projectenpagina van Azalp! Hier tonen we enkele inspirerende projecten die we hebben gerealiseerd voor tevreden klanten. Bij Azalp.nl geloven we in het creëren van prachtige buitenruimtes. Blader door onze foto's en laat je inspireren. Neem contact met ons op om jouw droomproject te realiseren. Samen maken we iets buitengewoons!

Recente projecten:

WoodAcademy Ruby Excellent met bbq-keuken

In de woorden van de klant: "Wij hebben de WoodAcademy Ruby Excellent Douglas Overkapping bij Azalp gekocht. Hierbij hebben we onze eigen creativiteit de vrije loop laten gaan! We hebben de zijwand van de berging opgeschoven om een bbq-keuken te realiseren. Binnenkort willen we de zijkant nog dicht maken met een glaswand om er beter onder te kunnen eten of loungen!"

Maatwerk pagina

Sauna Eva optic met een unieke achterwand

In de woorden van de klant: "Wij kochten recent een Sauna Eva Optic bij Azalp. Onze bedoeling was om vervolgens 1 wand te vervangen met zoutstenen die we apart aangeschaft hadden.

 Dankzij de massieve wanden/panelen, konden we op een veilige manier de stenen opbouwen, verlijmd met siliconen en achteraan ondersteund door een transparante PMMA plaat. De bouwpakketten van Azalp zijn niet enkel handig om zelf in elkaar te zetten, ze geven ook de vrijheid om eigen creativiteit bot te vieren. 

We zijn zeer tevreden met de kwaliteit van de sauna en het resultaat! "

Sauna Eva optic

Waarom Azalp?

Persoonlijk contact met een van onze gespecialiseerde medewerkers om jouw tuindroom werkelijkheid te maken. Zit wat je zoekt niet standaard in ons assortiment? Geen zorgen! Bij Azalp bieden we volledig maatwerk aan. Dit betekent dat we kunnen bestaande modellen kunnen aanpassen of een volledig nieuw ontwerp maken. Onze maatwerkspecialisten zullen er alles aan doen om van jouw tuindroom een werkelijkheid te maken!

Maak een afspraak!

Laat je inspireren..

Scroll door de afbeeldingen en bekijk een kleine greep van onze andere projecten.