Trendhout logo

Premium Partner Trendhout

Trendhout | Douglashout met een zeer luxe uitstraling

Het aanschaffen van een overkapping, tuinhuis of kapschuur is een weloverwogen keuze en wij kunnen ons voorstellen dat je je verdiept in alle mogelijkheden. Daarom nemen wij je graag mee in onze samenwerking met Trendhout, een welbekend A-merk in de houtbranche.

Wij, Azalp, mogen onszelf met trots Premium Trendhout Dealer noemen. Trendhout heeft een unieke 3D-configurator ontworpen waardoor wij haast eindeloze maatwerkopties kunnen aanbieden. Lees verder om erachter te komen wat wij voor jou kunnen betekenen.

Je eigen droom buitenverblijf ontwerpen

Trendhout levert hoogwaardige, luxe buitenverblijven. Met de unieke 3D-configurator kun jij vanuit huis zelf jouw toekomstige overkapping, kapschuur of tuinhuis geheel naar eigen wens ontwerpen en weet je zeker dat het perfect in jouw tuin past. Wil je toch liever samen met ons er naar kijken? Dan staan onze gedreven specialisten voor je klaar.

Weet je genoeg en wil je aan de slag? Klik dan hier om naar de configurator te gaan.

3D-configurator

Wil je tóch graag wat voorbeelden zien?

Om je een beeld te geven van alle zeer diverse mogelijkheden binnen Trendhout, hebben we voorbeelden verzameld die de verschillende mogelijkheden mooi in beeld brengen. Meer weten over een specifiek model? Klik en de informatie verschijnt! Ook bij bestaande modellen zijn er enorm veel opties die naar wens aan te passen zijn!

Kapschuur de Stee
Overkapping Siena
Overkapping Verona
Overkapping Ancona
Overkapping Palermo
Buitenverblijf Refter XL
Zadeldak XL

Gemakkelijk ontwerpen met de 3D-configurator

We hopen dat je na het lezen van deze pagina beter geïnformeerd bent over de mogelijkheden binnen Trendhout. Heb je nog vragen? Onderaan de pagina kun jij gemakkelijk een afspraak met een van onze specialisten maken.

Je kunt uiteraard ook direct zelf aan de slag met de 3D-configurator om jouw droomontwerp te maken, waarna je een offerte ontvangt. Wil je weten hoe deze werkt? Bekijk dan de video onderaan deze pagina!

Jouw droom op maat gemaakt

Je hebt misschien al een model gezien, maar het is nét niet wat je wilt... Een extra raam, een ander formaat, glazen schuifdeuren; de opties zijn haast oneindig. Jij kunt jouw droom daarom helemaal zelf samen te stellen. Dankzij deze toonaangevende Trendhout 3D app kun jij een complete 3D impressie maken. Met de unieke AR functie kun je zelfs meteen zien hoe het ontworpen model in je eigen tuin zal staan!

Klaar om je eigen droom buitenverblijf te ontwerpen?

Van droom naar werkelijkheid

Begin via onderstaande knop direct aan jouw eigen 3D-ontwerp. Je kunt direct de prijs van jouw ontwerp zien. Zo bepaal jij zelf hoe jouw droom eruit zal zien!

Configureer samen met een specialist

Maak via onderstaande knop direct een afspraak met één van onze specialisten zodat we samen jouw wensen in beeld kunnen brengen en kunnen verwerken als 3D-impressie.

Het complete assortiment bekijken

Heb je een goede indruk gekregen van het merk Trendhout en de 3D-configurator voor je kan betekenen? We bieden je graag de mogelijkheid om een blik te werpen op alle modellen welke beschikbaar zijn. Azalp, Meesters in maatwerk, we kunnen meer dan enkel een standaard blokhut leveren!

Bekijk alle producten