Trendhout logo

Premium Partner Trendhout

Trendhout | Douglashout met een zeer luxe uitstraling

Het aanschaffen van een overkapping, tuinhuis of kapschuur is een weloverwogen keuze en wij kunnen ons voorstellen dat je je verdiept in alle mogelijkheden. Daarom nemen wij je graag mee in onze samenwerking met Trendhout, een welbekend A-merk in de houtbranche.

Wij, Azalp, mogen onszelf met trots Premium Trendhout Dealer noemen. Trendhout heeft een unieke 3D-configurator ontworpen waardoor wij haast eindeloze maatwerkopties kunnen aanbieden. Lees verder om erachter te komen wat wij voor jou kunnen betekenen.

Samen configureren we jouw droom

Trendhout levert hoogwaardige, luxe buitenverblijven. Met de unieke 3D-configurator maak jij samen met ons jouw toekomstige overkapping, kapschuur of tuinhuis geheel naar eigen wens en weet je zeker dat het perfect in jouw tuin past. Onze gedreven specialisten laten je graag alle mogelijkheden zien onder het genot van een kopje koffie, thee of iets fris. Proef je het al? Inderdaad, alles is mogelijk!

Weet je genoeg en wil je aan de slag? Scroll dan verder om direct met ons in contact te komen.

Wil je tóch graag wat voorbeelden zien?

Om je een beeld te geven van alle zeer diverse mogelijkheden binnen Trendhout, hebben we voorbeelden verzameld die de verschillende mogelijkheden mooi in beeld brengen. Meer weten over een specifiek model? Klik en de informatie verschijnt! Ook bij bestaande modellen zijn er enorm veel opties die naar wens aan te passen zijn!

Kapschuur de Stee
Overkapping Siena
Overkapping Verona
Overkapping Ancona
Overkapping Palermo
Buitenverblijf Refter XL
Zadeldak XL

Met een scherpe offerte richting huis

We hopen dat je na het lezen van deze pagina beter geïnformeerd bent over de mogelijkheden binnen Trendhout en wat wij kunnen betekenen voor jouw droom buitenverblijf.

Is je interesse gewekt en wil je met ons aan de slag, of heb je nog meer vragen? Onderaan deze pagina kun je een offerte opvragen of een afspraak maken. Weten hoe de 3D-configurator werkt, bekijk de video!

Ontwerp je eigen droom buitenverblijf

Je hebt misschien al een model gezien, maar het is nét niet wat je wilt. Een extra raam, een ander formaat, voorzien van glazen schuifdeuren. De opties zijn haast oneindig en helemaal door jou zelf samen te stellen. Azalp kan samen met jou snel én vakkundig een offerte opstellen, compleet met een 3D impressie dankzij deze toonaangevende Trendhout 3D app.

Is je nieuwsgierigheid gewekt?

Configureer samen met een specialist

Maak via onderstaande knop direct een afspraak met één van onze specialisten, zodat we samen jou wensen in beeld kunnen brengen en kunnen verwerken als 3D impressie.

Vraag een offerte op

Maak via onderstaande knop gebruik van de mogelijkheid om digitaal een offerte op te vragen. Dit kan telefonisch en per mail, of laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Het complete assortiment bekijken

Heb je een goede indruk gekregen van het merk Trendhout en de 3D-configurator voor je kan betekenen? We bieden je graag de mogelijkheid om een blik te werpen op alle modellen welke beschikbaar zijn. Azalp, Meesters in maatwerk, we kunnen meer dan enkel een standaard blokhut leveren!

Bekijk alle producten