Metalen garage

(19)


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 1.098,-

€ 12.269,-


Selecteer de minimale en maximale breedte

300 cm

596 cm


Selecteer de minimale en maximale lengte

300 cm

1144 cmSelecteer de minimale en maximale oppervlakte

9 m2

36 m2

Merk


Metaalsoort


Levertermijn


Deur type


Glassoort


Glaswand


Metalen garage

Extra veilig met een metalen garage

1 - 19 van 19 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op


Zoek je een garage die extra duurzaam is en weinig onderhoud vergt? Een metalen garage is een goed alternatief voor een houten garage. De metalen garages zijn duurzaam en hebben een lange levensduur. Het materiaal hoeft daarnaast niet behandeld te worden en is daardoor onderhoudsvriendelijk. Vooral wanneer je niet eens in de zoveel tijd de gehele constructie wil behandelen, is een metalen garage daarom een goede oplossing.

De voordelen van metalen garages

Metalen garages zijn zeer functioneel en bestand tegen invloeden van weer en wind. Daarnaast hebben deze garages nog veel meer voordelen, namelijk:

  • Onderhoudsarm, doordat het materiaal niet behandeld hoeft te worden. Om de garage mooi te houden, kun je deze af en toe schoonmaken met een zachte borstel of doek en mild schoonmaakmiddel;

  • Waterdicht en brandveilig;

  • Veilige plek voor het opbergen van (waardevolle) spullen;

  • Moderne uitstraling.

Mocht je meer informatie nodig hebben voor de aanschaf van een metalen garage, of heb je vragen over ons assortiment? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder in je zoektocht naar jouw ultieme metalen garage.