Bekijk hier al onze deals!
Maak een afspraak
Beits

Beits

(58)


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 21,-

€ 65,-

Type


Merk


Primaire kleur


Kleur


Glanstype


Beits kopen

Geef je product een langere levensduur door dit tijdig te bewerken met beits / verf. Bij Azalp vind je (ook) een ruim assortiment van Koopmans Perkoleum, hoogglans en zijdeglans. Naast perkoleum ook impra en monumentenbeits. Daarnaast ook merken als Remmers en Vestric.

1 - 24 van 58 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Vestric Robuuste Buiten Beits Grijs - 2.5L Zijdeglans

Vestric Robuuste Buiten Beits Grijs - 2.5L Zijdeglans

Houtbescherming tegen vocht en UV-straling

Verlaagd risico op houtrot

Zijdeglans

Op voorraad

€ 44,99


Of je nu kiest voor een transparante of dekkende laag, bij Azalp ben je aan het juiste adres om je product door weer en wind te behandelen. Zowel een transparante als dekkende beits beschermt het hout en zorgt ervoor dat de natuurlijke (knoesten en nerven) structuur van het hout behouden blijft. Daarnaast heb je de keuze voor een dekkende variant in kleur. Op deze manier breng je een kleurrijke dekkende laag aan en blijft het hout goed.

Dus ben je van plan je blokhut, houten schutting en/of jouw houten meubels op een hoogwaardige en kwalitatieve manier af te werken? Neem dan een kijkje in ons assortiment. Met de diverse soorten kleuren binnen het assortiment van Azalp is er altijd wel de perfecte match tussen kleur en het design van je huis en tuin!

Verschillende kleuren en lagen

Het aanbrengen van transparante of kleurrijke beits is erg belangrijk en zorgt er dan ook voor dat het goed in het hout trekt. Dan is het goed zichtbaar wat dit voor je product kan betekenen. We hebben verschillende kleuren en soorten beits om het hout te beschermen dan wel een mooie look te geven. Neem dus gerust een kijkje naar ons brede assortiment dekkende beits en transparante beits.