Kunststof tuinhuis

(94)


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 299,-

€ 5.074,-


Selecteer de minimale en maximale breedte

117 cm

350 cm


Selecteer de minimale en maximale lengte

90 cm

643 cm
Selecteer de minimale en maximale oppervlakte

1 m2

19 m2

Type


Merk


KleurLevertermijn


Deur type


Glassoort


Deurhoogte


Selecteer de minimale en maximale deurhoogte

171 cm

178 cm


Duotech of Evotech


Serie


Kunststof tuinhuis kopen: duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Als je extra opbergruimte zoekt in jouw tuin, is een tuinhuis een uitstekende oplossing. Maar welk materiaal kies je voor jouw tuinhuis? Een kunststof tuinhuis biedt diverse voordelen ten opzichte van andere materialen, zoals hout en metaal. In dit artikel ontdek je waarom een kunststof tuinhuis een goede keuze is voor jouw tuin en waarom je bij Azalp.nl moet zijn.

1 - 24 van 94 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op


Voordelen van een kunststof tuinhuis

Kunststof tuinhuizen bieden verschillende voordelen ten opzichte van andere materialen. Hieronder hebben we de belangrijkste voordelen op een rijtje gezet:

Duurzaamheid: Kunststof is een zeer duurzaam materiaal dat niet snel beschadigt of rot. Hierdoor gaat een kunststof tuinhuis lang mee en hoef je niet snel te investeren in een nieuw tuinhuis.

Onderhoudsvriendelijk: Een kunststof tuinhuis vergt weinig onderhoud. Je hoeft het niet te schilderen, te lakken of te behandelen met beits. Af en toe afspoelen met een tuinslang is voldoende om het kunststof tuinhuis schoon te houden.

Weersbestendigheid: Kunststof is bestand tegen verschillende weersomstandigheden, zoals regen, wind en sneeuw. Hierdoor blijft een kunststof tuinhuis mooi en onaangetast, zelfs tijdens de meest extreme weersomstandigheden.

Lichtgewicht: Kunststof is een licht materiaal, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is. Als je bijvoorbeeld het tuinhuis op een andere plek wilt zetten, is dat geen probleem met een kunststof tuinhuis.

Verschillende stijlen en maten

Kunststof tuinhuizen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten. Bij Azalp.nl vind je een ruim aanbod aan kunststof tuinhuizen, van klassieke tuinhuizen met een puntdak tot moderne tuinhuizen met een plat dak.

Ook zijn kunststof tuinhuizen verkrijgbaar in verschillende afmetingen, van klein tot groot. Zo kun je altijd een kunststof tuinhuis vinden dat perfect past bij jouw tuin en jouw persoonlijke voorkeuren qua stijl en design.

Prijs

Een kunststof tuinhuis is vaak goedkoper dan een houten tuinhuis. Hoewel de aanschafprijs van een kunststof tuinhuis hoger kan zijn dan die van een metalen tuinhuis, bespaar je op de lange termijn kosten omdat je geen onderhoud hoeft te plegen. Ook gaat een kunststof tuinhuis lang mee, waardoor je er jarenlang plezier van hebt.

Merken kunststof tuinhuizen bij Azalp

Bij Azalp.nl vind je kunststof tuinhuizen van verschillende gerenommeerde merken. Enkele populaire merken zijn Keter, Duramax en Canopia by Palram. Hieronder vind je meer informatie over deze merken.

Keter is een gerenommeerd merk op het gebied van kunststof opbergoplossingen en tuinmeubelen. De kunststof tuinhuizen van Keter zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en zijn zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Keter tuinhuizen zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en maten, zodat er altijd een tuinhuis is dat past bij jouw tuin.

Duramax is o.a. gespecialiseerd is in kunststof tuinhuizen. De tuinhuizen van Duramax zijn gemaakt van stevig en duurzaam kunststof en zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden. De tuinhuizen zijn verkrijgbaar in diverse maten en stijlen, van klassiek tot modern.

Canopia by Palram is een merk dat zich richt op hoogwaardige en stijlvolle kunststof tuinhuizen en serres. De tuinhuizen van Canopia by Palram zijn gemaakt van polycarbonaat, een sterk en duurzaam materiaal dat bestand is tegen extreme weersomstandigheden. De tuinhuizen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten, van klassiek tot modern.

Ruim aanbod, scherpe prijzen bij Azalp

Bij Azalp.nl vind je een ruim aanbod aan kunststof tuinhuizen van diverse merken, waaronder Keter, Duramax en Canopia by Palram. Onze kunststof tuinhuizen zijn verkrijgbaar in diverse maten en stijlen, zodat er altijd een tuinhuis is dat past bij jouw wensen en behoeften. Daarnaast bieden wij snelle levering en scherpe prijzen. Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig online!