Bekijk hier al onze deals!
Maak een afspraak
Hout

Opbergbox

(2)

Berging

(17)

Opbergkast

(12)


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 139,-

€ 1.645,-


Selecteer de minimale en maximale breedte

61 cm

250 cm


Selecteer de minimale en maximale lengte

54 cm

273 cmHout

(31)
Selecteer de minimale en maximale oppervlakte

1 m2

3 m2

Type


Merk


KleurFunctie


Deur type


Deurhoogte


Selecteer de minimale en maximale deurhoogte

123 cm

142 cm

Houten berging kopen

Een houten berging kan een praktische en stijlvolle toevoeging zijn aan elke tuin of woning en kan jouw droombuitenverblijf compleet maken. Onze modellen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, zoals een containerberging, fietsenberging, houtopslag of tuinkast.

1 - 24 van 31 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Lutrabox fietsenberging

Lutrabox fietsenberging

Regenwaterdicht

voorzien van 2 gasveren ventilatieroosters en slot

goed toegankelijk door beweegbaar dak

Meer afmetingen beschikbaar

Levertijd: 1-2 weken

v.a.€ 1.465,-


Als je iets specifieks in gedachten hebt, kun je ook je eigen ontwerp maken met behulp van onze tuinhout producten. Ongeacht welke optie je kiest, een houten berging is een duurzame en betaalbare oplossing voor extra opslag in je tuin of huis! Op deze pagina vind je ons complete assortiment: van houten fietsen- en containerbergingen tot opbergboxen, tuinkasten en houtopslagkasten.

Een houten berging als bouwpakket of zelf maken

Er zijn twee opties voor een houten berging bij Azalp: je kunt er zelf een maken met tuinhout of je koopt een van onze modellen, die geleverd worden in een pakket wat je vervolgens zelf in elkaar zet. Je volgt dan de duidelijke handleiding stap voor stap. Onze berging modellen zijn verkrijgbaar in de eerder genoemde verschillende modellen, waaronder een containerberging, fietsenberging, houtopslag of tuinkast.

Als je kiest voor een bouwpakket, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je de juiste materialen en gereedschappen hebt voordat je begint met bouwen. Onze handleidingen zijn duidelijk en gemakkelijk te volgen, dus als je de stappen op de juiste manier volgt, zou het bouwen van je houten berging niet al te moeilijk moeten zijn en kun je binnen een mum van tijd genieten van je opgeruimde spulletjes in een houten berging van Azalp.

Als je er liever voor kiest om je houten berging zelf te maken, heb je misschien wat meer ervaring nodig. Je zal zelf de materialen en gereedschappen moeten aanschaffen en je zal zelf het ontwerp moeten maken. Dit kan wat tijdrovender zijn, maar het kan ook zeer bevredigend zijn om iets met je eigen twee handen te maken! Neem een kijkje in ons tuinhout assortiment voor de houten onderdelen van je eigen bouwproject voor een houten berging.

Ongeacht of je kiest voor een bouwpakket of om het zelf te maken, een houten berging is een duurzame en betaalbare oplossing voor extra opslag in je tuin. Kies de optie die het beste bij jouw vaardigheden, behoeften en droomtuin past en geniet van het gemak van extra ruimte in je tuin.

Een houten berging aan huis

Een houten berging aan huis is een handige manier om extra opslagruimte te creëren zonder dat je huis te druk wordt. Het kan gebruikt worden om huisraad op te slaan die je niet dagelijks nodig hebt, zoals tuinspullen, sportuitrusting of zelfs kerstversiering. Een houten berging aan huis kan ook dienen als werkplaats of hobbyruimte.

Je kunt je aangeschafte fietsen- of containerberging aan huis plaatsen om ze makkelijk binnen bereik te hebben en een vaste plek in je tuin te geven. Al onze houten berging modellen zijn losstaand ontworpen, dus het is gewoon een kwestie van opbouwen aan huis om het aan te laten sluiten bij een bestaande muur of gebouw.

Een houten berging op maat

Binnen ons assortiment zijn er veel verschillende formaten en afmetingen beschikbaar. We bieden voor deze producten geen maatwerk aan, maar je kunt je eigen ontwerp wel uitwerken met de tuinhout producten van Azalp waar, onder het kopje ‘een houten berging als bouwpakket of zelf maken’, meer informatie over geschreven staat.

De prijs van een houten berging

Vanwege de variatie in de verschillende soorten houten berging, de afmetingen en de materialen zijn ook de prijzen verschillend en uiteenlopend. Je kunt het beste de filterset links gebruiken om specifiek te kunnen zoeken naar de houten berging die jij nodig hebt. Dan zie je ook overzichtelijk de prijzen staan. We spreken bij Azalp niet graag over goedkoop of budget producten, maar binnen het diverse assortiment is er ruimte voor laag oplopende tot hoger oplopende prijzen. Je kunt bij het filterset ook een prijsrange aangeven die jou kan helpen een weloverwogen keuze te maken.

Een houten berging met plat dak

De meeste van onze berging modellen hebben een plat dak of schuin aflopend semiplat dak. Voor de meeste fietsen houten bergingen en de container houten bergingen is dit met een reden gedaan: het dak dient ook als deksel en kan open blijven staan tijdens gebruik. Dit gaat natuurlijk makkelijker met een platdak dan met een piramide of puntdak! Andere producten binnen ons houten berging assortiment zoals een tuinkast hebben geen dak. Zo plaats je de tuinkast makkelijk onder een afkapping in je tuinhuis, schuur of garage.