Azalp Funderingsbalk Lariks vierkant (300 cm)* kopen bij Azalp.nl
Azalp Funderingsbalk Lariks vierkant (300 cm)*
€ 17,99

Azalp Funderingsbalk Lariks vierkant (300 cm)*

Hoofdafbeelding van Azalp Funderingsbalk Lariks vierkant (300 cm)*
Afbeelding 1 van Azalp Funderingsbalk Lariks vierkant (300 cm)*
Afbeelding 2 van Azalp Funderingsbalk Lariks vierkant (300 cm)*
€ 17,99
Incl. BTW

Deze accessoire is niet los te bestellen


Levertijd: 2-5 werkdagen

Bekijk alles van
Azalp
logo van Azalp, te koop bij Azalp.nl

Specificaties
Merk Azalp
Breedte (buitenmaat) 300
Lengte / diepte (buitenmaat) 4.5
Bekijk alle specificaties

Azalp Funderingsbalk Lariks vierkant (300 cm)* omschrijving

Materiaal: Lariks

Functie: de meeste consumenten plaatsen een blokhut op een stenen- of betonnen ondergrond. Doordat steen/beton lang vocht vasthouden, adviseren wij u om een scheiding aan te brengen tussen hout en steen/beton door middel van een funderingsbalk. Hierdoor heeft u minder last van vocht in de eerste lagen van uw blokhut en zal de levensduur van uw blokhut aanzienlijk worden verlengd. Wat zijn de sterke eigenschappen van Lariks?
Lariks kan (op Taxus na) als de beste en duurzaamste naaldhoutsoort van Europa worden beschouwd. De interessantste eigenschappen van deze houtsoort zijn de sterkte, het feit dat het heel goed bestand is tegen een omgeving die wisselend nat en droog is én de natuurlijke bestendigheid tegen rotten.

Lengte: 300 cm
Hoogte: 45 mm

Moet Lariks behandeld worden?
Het is een harshoudende houtsoort die kleurvariaties vertoont van geelbruin, rozeachtig tot roodachtig bruin. Uiteindelijk verweert de kleur natuurlijk naar zilvergrijs. Als u dit wilt voorkomen, kunt u het hout eventueel behandelen met een kleurloos behandelingsmiddel. Dit is voor de duurzaamheid niet noodzakelijk. Zijn er ook nadelen aan Lariks?
Net als Eikenhout bevat Lariks veel tannine. Dit kan als het nieuw is vlekken veroorzaken op betonnen oppervlaktes. Dit kunt u eventueel voorkomen door het hout te behandelen op de plaatsen waar het de grond raakt.
Vanwege de hoge dichtheid kan het hout snel splijten als u wilt schroeven of spijkeren zonder voorboren. Gebruik ook geen ijzeren spijkers of schroeven. Dit zal vlekken veroorzaken.


Bij levering van de tuinhuis accessoires hanteren wij een minimaal orderbedrag van € 100. Bij bestelling onder € 100 zullen wij  € 15 verzendkosten in rekening moeten brengen en is de betaling voor levering.  

Azalp Funderingsbalk Lariks vierkant (300 cm)* specificaties

EAN nummer1028217208063
Azalp artikelnummer17-111-0092-0
Blokhut
Materiaal Lariks
Behandeling Onbehandeld
Overig
Merk Azalp
Hoogte 4.5
Lengte / diepte (buitenmaat) 4.5
Breedte (buitenmaat) 300


Shop meer