Maatwerk case

Jouw houten droomhuis op maat gemaakt

Een chalet, ook bekend als vakantiewoning, helemaal voor jezelf of voor je gezin! Bij Azalp heb je de mogelijkheid om het chalet helemaal naar jouw wensen en behoeften te ontwerpen. Zo kun je met de hele familie op vakantie naar de bestemming van je dromen in het chalet van je dromen!

Bij Azalp hebben we ruim 25 jaar ervaring op het gebied van chalets op maat. Wij bieden verschillende betaalbare én luxe mogelijkheden zodat jij volop kunt genieten van alle mogelijkheden van het chalet. We zorgen er samen voor dat het chalet eruit komt te zien zoals jij dat wilt. Dát is pas maatwerk!


Raak geïnspireerd!


Kom langs en ervaar

Wees welkom in ons Experience Center in Breda of ons verkoopkantoor in Rietmolen om alle opties te bespreken met een expert! In het Experience Center in Breda hebben wij een chalet van twee verdiepingen hoog opgebouwd staan waardoor je alvast kunt wennen aan je nieuwe optrekje. Zowel in Breda als in Rietmolen zullen onze gespecialiseerde medewerkers jou meenemen in de mogelijkheden die er allemaal zijn om het chalet van jouw dromen te ontwerpen.

Jij staat bij Azalp centraal, dus we horen graag welke wensen en behoeften je hebt zodat we samen het perfecte ontwerp kunnen maken. Heb je zelf al ideeën over het ontwerp? Neem deze vooral mee en bespreek ze! Als je nog geen idee hebt is dat uiteraard ook geen probleem, dan helpen onze experts je graag op weg. Samen ontwerpen we jouw droomchalet!


De vele mogelijkheden van een chalet

De mogelijkheden om het chalet op maat te maken zijn haast eindeloos. Je kunt een bestaand model aanpassen, maar je kunt er ook voor kiezen om een volledig nieuw ontwerp te maken. Hoe dan ook: de keuze is reuze! Met of zonder verdieping, hoeveel kamers komen er in het chalet, maar ook de locatie van bijvoorbeeld de keuken en badkamer zijn een paar voorbeelden van de mogelijkheden die jij kunt bepalen. Ook kun je een keuze maken in bijvoorbeeld afmetingen, vorm, type dak, materialen en wanddikte.

Er komt best veel kijken bij het volledig ontwerpen van een droomchalet, dus onze specialisten staan graag voor je klaar om samen tot een perfecte vakantiewoning te komen. Wij willen immers ook jouw droom realiseren!


Samen komen we tot jouw droomontwerp

Samen komen we tot jouw droomontwerp! Wanneer je langs bent geweest en de ideeën zijn besproken, zijn dit de volgende stappen:

  1. Je krijgt de offerte én de maatwerk tekening via e-mail
  2. Na akkoord op de offerte krijg je de orderbevestiging
  3. Nadat wij de aanbetaling ontvangen hebben krijg je de tekening ter controle en laten wij de verwachte leverweek weten
  4. Na het goedkeuren van de controle tekening krijg je de bouwtekening en zodra wij hier akkoord op krijgen vanuit jou begint de productie
  5. Je pakket wordt geleverd en het bouwen kan beginnen

Uiteraard kun je in de tussentijd altijd contact opnemen voor eventuele vragen.


Montage: zelf of laten doen?

Een chalet zelf monteren kan een hele tijdrovende klus zijn, maar wij helpen je graag! Je kunt ervoor kiezen gebruik te maken van onze montageservice. Zij zullen dan de complete opbouw van het chalet verzorgen. Het is wel belangrijk om te weten dat het aansluiten van gas, water en elektriciteit niet door onze monteurs wordt gedaan. Dat is niet hun vakgebied en daarom raden wij aan dat aan andere professionals over te laten! Informeer naar onze montageservice tijdens je afspraak met onze expert of lees deze blog.
Maatwerk aanvragen
*
*
*
*
*
*

Meer inspiratie nodig?

Speciaal voor jou hebben we een pagina ingericht met prachtige sfeerbeelden om je te inspireren. Van luxe buitenverblijven tot aan accessoires voor onder je droom overkapping.

Meer inspiratie
Meer inspiratie nodig?