Telluria Eleganto 3030 Open Lounge

Maak kennis met Telluria

Telluria | Metaal steelt de show

Telluria is dé specialist in het produceren van duurzame en moderne metalen tuinhuizen, overkappingen, garages en tuinkantoren. Het merk blijft zich telkens innoveren om de kwalitatief hoogwaardige producten continu te verbeteren waarbij jij als klant centraal staat. Innoveren, grenzen verleggen en verwachtingen overtreffen: dat is waar Telluria voor staat.

De samenwerking tussen Azalp en Telluria bestaat al jarenlang, waarbij we telkens kijken naar de vraag van de klant en het aanbod van Telluria. Daaruit is een productselectie ontstaan van verschillende metalen buitenverblijven die jarenlang meegaan. Een product dat écht een toevoeging aan jouw tuin is. Daar zijn wij bij Azalp trots op!

Duurzaam metaal

Alle producten van Telluria zijn gemaakt van hoogwaardig gegalvaniseerd staal. Dat betekent dat er op het staal een laagje zink is aangebracht waardoor het niet kan gaan roesten. Het is dan ook niet voor niets dat Telluria bij de tuinhuizen 20 jaar garantie op roest geeft. Door het laagje zink gaat het staal extra lang mee en is het beschermd tegen krassen. Dit zorgt ervoor dat je jarenlang plezier zult hebben en nauwelijks onderhoud hoeft te plegen. Een bijkomend voordeel van de producten van Telluria is dat deze 100% recyclebaar zijn. Hierdoor kunnen alle materialen hergebruikt worden om uiteindelijk weer een nieuw tuinhuis van te maken. Duurzaamheid staat dan ook hoog in het vaandel bij Telluria.

Het volledige Telluria assortiment bekijken

Bekijk via onderstaande button het complete Telluria aanbod aan duurzame, moderne, onderhoudsvrije en luxe buitenverblijven!

Bekijk alle producten

Comfort van isoleren

Alle modellen van Telluria kunnen geïsoleerd worden. Isoleren heeft als voordeel dat er een aangename temperatuur binnenin het tuinhuis, tuinkantoor of garage ontstaat waardoor je er het gehele jaar door intensief gebruik van kunt maken. Dit is immers waar Telluria voor staat; optimaal gebruikersgemak van hoogwaardige kwaliteit.

Telluria heeft ervoor gekozen om de daken van alle producten standaard te isoleren en af te werken, waardoor deze direct klaar zijn voor gebruik. De wanden van de tuinhuizen, tuinkantoren en garages kun je isoleren. Doe dit door het bijbestellen van een binnenwand waarna je zelf isolatiemateriaal tussen de wanden kunt plaatsen. Hieronder zie je hoe de wanden van een Telluria tuinhuis, garage of tuinkantoor zijn opgebouwd als je deze isoleert.

Opbergen, ontspannen of werken

Met de producten van Telluria kun jij efficiënt opbergen, heerlijk ontspannen of productief werken. In de verschillende productcategorieën van Telluria komen drie aspecten steeds terug: duurzaamheid, onderhoudsvrij en weerbestendig. Ook zijn alle producten verkrijgbaar in verschillende basiskleuren. Antraciet, wit en lichtgrijs zijn de basiskleuren waaruit jij kunt kiezen. Het is vaak ook mogelijk om de kleurencombinatie van wit en antraciet te kiezen.

Tuinhuis Eleganto 3030
Tuinkantoor Luminato 3030
Tuinhuis met overkapping Eleganto 3030 Dichte Lounge XL
Tuinhuis DUO
Tuinhuis met overkapping Eleganto 3024 Open Lounge Large
Garage 3663
Tuinhuis PLUS 5436

Binnen een handomdraai een stijlvolle en luxe tuin met Telluria

Een tuinhuis, garage, overkapping of tuinkantoor in je tuin… De in België geproduceerde metalen constructies van Telluria zijn een luxe, duurzame en gebruiksvriendelijke toevoeging aan jouw tuin waar je veel plezier van zult hebben. Bij alle producten zijn accessoires optioneel zodat niet alleen het design een belangrijke factor is, maar ook de functionaliteit. Ieder product van Telluria is dan ook gemakkelijk en snel te installeren. Wacht dus niet langer en bestel vandaag nog jouw metalen buitenverblijf van Telluria!

Bekijk het filmpje en leer meer over het merk Telluria.