Bekijk hier al onze deals!
Maak een afspraak
Foto van Spa Line Fragrance Magnolia spa geur (250 ml)
Foto van Spa Line Fragrance Magnolia spa geur (250 ml)

Spa Line Fragrance Magnolia spa geur (250 ml)

9,99
Op voorraad

Voor 13:00 uur besteld dezelfde werkdag verzonden.

Geur

We houden je op de hoogte

Klanten beoordelen ons met een 5/5

Product omschrijving

Spa geur met de geur van de magnolia

Spa Line Fragrances is een speciaal samengestelde spa geur zonder kleurstoffen dat ontwikkeld is voor het gebruik in spa’s en bubbelbaden. Het spa geurtje is verrijkt met magnolia en geeft het de huid een aangenaam gevoel en laat je lichaam rusten en relaxeren. De geur van magnolia heeft een opbeurend effect en zal een positief effect hebben op je gemoedstoestandDe Spa Line Fragrances spa geuren schuimen niet en hebben geen invloed op de waterbehandeling van het water. Daarnaast is het niet schadelijk voor de behuizing van de spa of technische onderdelen.

Aromatherapie van Spa Line

Aromatherapie is het gebruik van essentiële oliën voor psychologisch en fysisch welzijn. Essentiële oliën zijn niet hetzelfde als parfums. Essentiële oliën zijn derivaten van planten waarnaar ze zijn vernoemd. Zij hebben normalerwijze een zeer sterke geur en zij bieden bewezen therapeutisch effecten. Daarentegen zijn parfums, artificiële fragrances en zodoende bieden deze niet het therapeutisch welzijn dat essentiële oliën wel bieden. Met onze Spa Fragrances kunt u op een natuurlijke wijze een aangename geur aan uw spa water toevoegen en een psychologisch welbehagen creëren.

Gebruiksaanwijzing

Giet voor het gebruik van de spa een dopje Spa Line Fragrance in het water. Vervolgens wacht je een paar minuten met de jets aan te zetten, om overdreven schuimvorming te voorkomen. Is er toch veel schuim ontstaan? Geen probleem, dit verdwijnt weer na het stilzetten van de jets.

Specificaties

Belangrijke specificaties
merkSpa Line
GeurMagnolia
TypePer stuk
Azalp artikelcode20-084-0185-0
EAN-code5425021871999
Overige specificaties
Inhoud250 ml
Levertijd1 werkdag

Shop meer

Spa AccessoiresSpa GeurenMerkenSpa Line