Bekijk hier al onze deals!
Maak een afspraak


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 100,-

€ 21.040,-


Selecteer de minimale en maximale breedte

196 cm

1457 cm


Selecteer de minimale en maximale lengte

196 cm

700 cmMerkGlaswand


Douglas hout assortiment bij Azalp!

Douglas hout koop je bij Azalp.

1 - 24 van 256 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

WoodAcademy tuinhuis met overkapping Nefriet Excellent nero

WoodAcademy tuinhuis met overkapping Nefriet Excellent nero

Modulair model

Douglas houten frame

Robuuste staanders

Meer afmetingen beschikbaar

Op voorraad

v.a.€ 3.514,-


Of dit nu een douglas tuinhuis of een overkapping van douglashout is. Wij bieden een ruim assortiment op onze website. Het is een geliefde houtsoort, door de warme uitstraling en omdat het een erg duurzame hout is.

Bij Azalp ben je voor houten overkappingen (bijvoorbeeld met een plat dak) van deze houtsoort aan het juiste adres. Wij leveren ook buitenverblijven, kapschuren, overkappingen of veranda in deze houtsoort. Zit jouw ideale douglas overkapping er tussen?

Douglashout is onder andere zo populair dankzij zijn typerende rode kleur, al zal deze wel redelijk snel vergrijzen wanneer het niet behandeld wordt met een beits.

De Douglasspar is een lange – en tot grote hoogte takvrije – boom, waardoor er prachtige lange planken en balken van kunnen worden gemaakt. Maar Douglashout is voornamelijk zo populair door de hoge duurzaamheidsklasse: zonder behandeling kan het hout in de buitenlucht wel 10-15 jaar meegaan. Dit maakt Douglas een goede keuze wanneer je op zoek bent naar een houten buitenkast, een overkapping, veranda of carport, een tuinhuis of een blokhut. Meer informatie over Douglas is te vinden in het blog dat wij aan deze houtsoort hebben gewijd.