Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 1.419,-

€ 14.094,-


Selecteer de minimale en maximale breedte

250 cm

1265 cm


Selecteer de minimale en maximale lengte

200 cm

700 cm


Selecteer de minimale en maximale oppervlakte

8 m2

40 m2

Type


Merk


Azalp

(25)

KleurVorm


GlassoortGlaswand


Azalp overkapping

Wanneer je graag het hele jaar door in je tuin wilt zitten, maar niet steeds een partytent wilt opzetten, is het tijd om een Azalp overkapping te kopen. Binnen ons ruime assortiment aan overkappingen bieden we ook ons eigen merk aan: Azalp. Met een Azalp overkapping heb je veel verschillende mogelijkheden in formaat, model, stijl en ontwerp. Zo is er altijd een die perfect bij jouw tuin past.

1 - 24 van 25 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op


Zit er niet helemaal wat je zoekt tussen de overkappingen? Kijk dan verder in ons assortiment. Ook kun je een Azalp overkapping op maat laten maken, of persoonlijke aanpassingen in het ontwerp doorvoeren, zoals verplaatsing van een deur of raam. Als overkappingen-specialist bieden we deskundig advies en beantwoorden we al jouw vragen. Samen realiseren we jouw tuindromen door naar jouw wensen te kijken.

De Azalp overkapping van Douglas

Met een Azalp Douglas overkapping ben je verzekerd van goede kwaliteit. Deze houtsoort is bekend om zijn duurzaamheid en zal zorgen voor jaren plezier! Bij Azalp heb je keuze uit verschillende formaten en uitvoeringen, van traditionele houtlooks tot moderne zwarte modellen. Een Azalp overkapping is divers en kan worden aangepast aan jouw tuin. We hebben veel verschillende merken, stijlen en ontwerpen om uit te kiezen in ons assortiment. Zit er toch niks bij wat je bevalt? Dan kun je met onze maatwerkmogelijkheden zelf je unieke Azalp overkapping ontwerpen of een model aanpassen. Zo kun je er bij sommige modellen voor kiezen om er een wand eraan toe te voegen, de Azalp overkapping groter te maken of de stijl te veranderen. Maak er een plek van om te ontspannen, feestjes te houden of te genieten van je jacuzzi onder deze Azalp overkapping. Bekijk ons assortiment om je tuindroom waar te maken.

Een Azalp overkapping van aluminium 

Om optimaal te genieten van de zon zonder de wind, is een Azalp overkapping van aluminium de perfecte keuze. Bij Azalp vind je een breed assortiment aan aluminium overkappingen, zowel vrijstaand als aan huis afgewerkt met lamellen of hout. Aluminium is onderhoudsvrij, eenvoudig te installeren en stevig van kwaliteit. Het is ook een uitstekende locatie voor het plaatsen van een jacuzzi of loungeset, waardoor je 's avonds onder de sterrenhemel kunt relaxen.

Zowel een vrijstaande aluminium overkapping als een Azalp overkapping aan huis kennen beide voordelen. Maak optimaal gebruik van je overkapping en benut het zonlicht door te kiezen voor een vrijstaande aluminium overkapping. Deze heeft lichtinval langs alle kanten en is perfect voor je lounge set, feestjes of jacuzzi. Als je toch in de schaduw wilt zitten, kun je zijwanden plaatsen om uit de wind te zitten en in de schaduw te zijn.

Verleng je woonkamer naar de tuin met een aluminium Azalp overkapping aan huis, ook bekend als aanbouw overkapping of veranda. Hiermee creëer je een fijne plek voor bijvoorbeeld een ochtendkop koffie buiten. Wij bieden verschillende modellen aan, met palen aan één kant en aangebouwd aan de buitenmuur, of met palen aan alle zijden en ook aangebouwd aan de muur. In ons assortiment overkappingen vind je ook vrijstaande overkappingen die ontworpen zijn om op zichzelf te staan zonder steun van bestaande constructies.