Bekijk hier al onze deals!
Maak een afspraak
BergingMetaal

Berging

(13)


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 489,-

€ 1.885,-


Selecteer de minimale en maximale breedte

80 cm

203 cm


Selecteer de minimale en maximale lengte

70 cm

202 cm


Metaal

(13)Selecteer de minimale en maximale oppervlakte

1 m2

2 m2

Type


Fietsberging

(3)

Merk


Kleur


Metaalsoort


Functie


Deur type


Deurhoogte


Selecteer de minimale en maximale deurhoogte

118 cm

157 cm


Tuinberging metaal

In een opgeruimde tuin kun je meer genieten van al het mooie groen en het uitzicht. Een tuinberging biedt de ideale oplossing om je tuin netjes te houden en kleed de tuin meteen aan! Een tuinberging metaal is de perfecte keuze als je op zoek bent naar stijlvolle, trendy en praktische berging. Een metalen tuinberging kan worden vervaardigd uit verschillende soorten metaal, waaronder staal, aluminium, zink of een combinatie van deze materialen. Een tuinberging metaal heeft als voordeel dat ze duurzaam en onderhoudsvrij zijn en bestand zijn tegen weersinvloeden zoals regen, sneeuw en zonlicht.

1 - 13 van 13 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Azalp POLLY B Containerberging

Azalp POLLY B Containerberging

Onderhoudsarm

Toegankelijk

173 x 101 x 131 cm

Levertijd: 2-5 weken

€ 489,99


Een metalen tuinberging kan worden gebruikt voor het opslaan van verschillende tuinbenodigdheden, waaronder tuingereedschap, potten en plantenbakken, grasmaaiers, trimmers en andere kleine apparatuur. Ze zijn ook geschikt voor het opbergen van fietsen, barbecue-uitrusting, tuinmeubilair en andere buitenaccessoires. Zo staan al je belangrijke tuinspullen dus altijd veilig en droog!

Een tuinberging metaal is er in verschillende maten en stijlen. Zo is er altijd wel een model die past bij jouw specifieke wensen en behoefte. Of je nu op zoek bent naar een kleine berging, een grote zwarte berging of wit, bij Azalp hebben we het allemaal! Een tuinberging metaal is relatief eenvoudig te monteren en zijn vaak voorzien van sloten en beveiligingsfuncties om de inhoud te beschermen tegen diefstal.

De voordelen van een tuinberging metaal

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een tuinberging metaal. Wellicht vindt je het simpelweg de mooiste optie. In een geschikte tuin kan een metalen tuinhuis namelijk prachtig tot zijn recht komen. Vooral in een moderne of strakke tuin kan een metalen tuinberging goed passen. Naast esthetische overwegingen biedt metaal echter ook verschillende voordelen.

  1. Duurzaamheid: Een tuinberging metaal is duurzaam en gaat lang mee. Het materiaal is bestand tegen verschillende weersomstandigheden en kan goed tegen roest en corrosie.

  2. Onderhoudsvriendelijk: In tegenstelling tot houten tuinbergingen, zijn metalen tuinbergingen relatief eenvoudig te onderhouden. Het materiaal hoeft niet regelmatig behandeld of geverfd te worden en kan gemakkelijk worden schoongemaakt.

  3. Veiligheid: Een metalen tuinberging is vaak voorzien van sloten en andere beveiligingsfuncties, waardoor ze een veilige opslagruimte bieden voor uw waardevolle tuinuitrusting.

  4. Aanpasbaarheid: Metalen tuinbergingen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen en kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften.

  5. Milieuvriendelijkheid: Metaal is een recyclebaar materiaal en kan gemakkelijk worden gerecycled aan het einde van de levensduur van de tuinberging, waardoor het een milieuvriendelijke optie is.

Kortom, een tuinberging metaal biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere materialen en kan een duurzame en veilige opslagruimte bieden voor uw tuinuitrusting en andere waardevolle spullen.

De verschillende tuinbergingen van metaal

Bij Azalp hebben we een ruim assortiment aan bergingen in verschillende uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor een tuinberging metaal met dubbele deuren of enkele deuren afhankelijk van de spullen die je er in wilt opbergen. Ook zijn er verschillende soorten daken waaruit je kunt kiezen, zoals een platdak, zadeldak of lessenaarsdak. Bij het uitkiezen van de berging is het dus belangrijk om na te denken over de toepassing van de berging om vervolgens het perfecte model erbij te kiezen. Ook moet je nadenken over de style van je tuin. Ga je bijvoorbeeld voor modern en strak? Dan is een zwarte tuinberging van metaal de juiste keuze! Heb je nog vragen over een metalen tuinbergingl of wil je meer weten over de opties? Neem dan vooral contact op met onze klantenservice daar helpen onze experts je graag verder!