Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 959,-

€ 1.645,-


Selecteer de minimale en maximale breedte

125 cm

203 cm


Selecteer de minimale en maximale lengte

105 cm

273 cmHout

(5)Type


Fietsberging

(5)

Merk


Kleur


Functie


Deur type


Deurhoogte


Selecteer de minimale en maximale deurhoogte

123 cm

142 cm


Houten fietsenberging

Stal je fiets veilig en vertrek altijd met een droge fiets vanuit huis door je fiets te stallen in een houten fietsenberging van Azalp. Onze houten fietsenbergingen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en modellen. Geschikt om allerlei soorten tweewielers zoals (elektrische) fietsen, mountainbikes, wielrenfietsen, scooters, brommers en motoren droog en veilig in op te bergen. Sommige van onze houten fietsenberging modellen zijn ook geschikt om je bakfiets, ligfietsen en andere aangepaste fietsen in te plaatsen omdat deze extra groot zijn. Zeker als je op zoek bent naar een fietsenhok dat past bij de rest van je tuin, is een houten fietsenberging een uitstekende keuze. Deze kun je namelijk verven in welke kleur je ook wilt zodat het altijd aansluit in jouw droomtuin.

1 - 5 van 5 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op


Een houten fietsenberging bouwpakket

Onze houten fietsenbergingen worden standaard als bouwpakket geleverd. Je krijgt alle onderdelen thuis gestuurd en met behulp van de handige handleiding zet je je eigen houten fietsenberging in elkaar. Je hoeft niets meer op maat te zagen, dat is allemaal al gedaan. Alle onderdelen zijn dus meteen klaar voor gebruik. We raden je wel aan om het minimaal met twee mensen op te bouwen, dan gaat het niet alleen sneller maar hoef je je niet in allerlei bochten te wringen om de onderdelen bij elkaar te houden wanneer je ze vastzet.

Hout is het perfecte materiaal waar je je eigen smaak op los kan laten met verf. Een houten fietsenberging is hier geen uitzondering op! Heb jij een vrolijke tuin met veel felle kleuren dan kun je je fietsenhok een lekker opvallend kleurtje geven. Of wil je juist dat het opgaat in de groene omgeving? Dan kun je het groen verven! Wij verkopen verschillende kleuren verf en beits. Wil je je houten fietsenberging houden zoals het is? Je hoeft het niet per se te verven, maar we raden wel aan om ten minste het hout te beitsen met een transparante beits. Zo verleng je de levensduur van je houten fietsenberging en kun je er langer van genieten dan van hout dat niet gebeitst is.

Ben je op zoek naar hout om je eigen houten fietsenberging te maken? Neem dan een kijkje bij ons tuinhout assortiment. Hier vind je al het hout wat je nodig hebt om zelf een stalling te bouwen. Heb je bijvoorbeeld wel plek voor een fietsenhok, maar zit het net in een rare hoek of wil je er een L-vormige berging van maken, dan kun je het beter zelf bouwen. Wil je hier hulp en deskundig advies bij? Je kunt contact opnemen met onze klantenservice om een afspraak te plannen en dan kun je samen met één van onze specialisten je eigen bouwplan maken!

Een houten fietsenberging voor in de tuin

De houten fietsenbergingen van Lutrabox worden standaard geleverd met ingebouwd slot. Zo berg je niet alleen je fietsen droog en uit het zicht op, maar staan ze ook veilig tegen diefstal. De houten fietsenbergingen zijn verder helemaal afgesloten, zodat niemand van buitenaf kan zien of er iets in staat. Hierom kunnen de houten fietsenbergingen ook in de voortuin staan. Dat is makkelijk, want dan hoef je niet meer door je huis of door het steegje en je tuin om je fiets(en) te parkeren!

Je kunt een houten fietsenberging ook gebruiken als berging in de tuin. Er hoeven natuurlijk niet per se fietsen in! Onze houten fietsenbergingen zijn ook zeer geschikt om je barbecue of grasmaaier droog en veilig in op te bergen. Ook kun je in een houten fietsenberging planken plaatsen om er zo plantenpotten, tuingereedschap of -kussens in op te bergen.

Een houten fietsenberging voor meerdere fietsen

Zeker als je meer dan één fiets wilt opbergen en je hebt er geen ruimte meer voor in je schuur, dan is een houten fietsenberging de ideale oplossing. Misschien heb je wel een stadfiets en een elektrische fiets die je allebei droog en veilig op wilt bergen of een fiets en een scooter. Bij Azalp verkopen we verkopen we verschillende formaten houten fietsenberging voor een verschillend aantal fietsen: zeker 1 en uiterst 4-5 fietsen, afhankelijk van de grootte van je voertuigen. Let dus goed op de afmetingen van onze modellen en dat deze ruim genoeg zijn voor de breedste kanten van je tweewielers.

Je plaatst je voertuigen makkelijk en snel in de houten fietsenberging. De deuren slaan namelijk naar buiten open, waardoor ze niet in de weg zitten bij je fietsen. De meeste van onze houten fietsenberging modellen hebben ook een handige deur op het dak. Deze blijft automatisch openstaan vanwege de gasveren, dus je hoeft niet bang te zijn dat het dichtvalt op je hoofd! Zo heb je net wat meer beweegruimte, wat het plaatsen van meerdere fietsen zeker makkelijker maakt.

Uit onze houten fietsenberging modellen kun je kiezen uit de volgende twee manieren om je fietsen te plaatsen: horizontaal of verticaal. Een horizontale houten fietsenberging is vooral makkelijk voor grote bakfietsen, scooters en motoren. Een verticale houten fietsenberging is makkelijker wanneer er meerdere fietsen in staan die vaak gebruikt worden. Zo hoef je ze niet steeds te verplaatsen als je één fiets eruit haalt.

Sommige van de houten fietsberging modellen worden geleverd met ingebouwde rekken waar je de fietsen in kunt parkeren. Deze worden dan in de lengte in de berging gezet. We verkopen ook houten fietsenberging modellen zonder deze rekken. Bij zulke modellen parkeer je de voertuigen in de breedte in plaats van in de lengte. Met de verschillende aspecten van onze soorten houten fietsenbergingen zit er vast en zeker ook één tussen die bij jouw wensen past.