Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 1.429,-

€ 2.609,-


Selecteer de minimale en maximale breedte

229 cm

350 cm


Selecteer de minimale en maximale lengte

224 cm

476 cm
Selecteer de minimale en maximale oppervlakte

5 m2

11 m2

Merk


Kleur


Deur type


Duotech of Evotech


Serie


Keter Oakland

(10)

Keter Oakland - Maak je buitenruimte compleet

Ben je op zoek naar een duurzaam en stijlvol tuinhuis? Dan is de Keter Oakland een uitstekende keuze. Deze tuinhuizen zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en hebben een natuurlijke houtuitstraling, waardoor ze een tijdloze uitstraling hebben die past bij vrijwel elke tuin.

1 - 10 van 10 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op


De Keter Oakland tuinhuizen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor er voor elke tuin een geschikt formaat beschikbaar is. Het tuinhuis heeft stevige dubbele deuren. Hierdoor heb je gemakkelijk toegang tot je spullen en kunnen deze veilig opgeslagen worden.

Een bijzondere eigenschap van de Keter Oakland tuinhuizen zijn de duotech wanden. Deze wanden zijn opgebouwd uit een dubbele laag kunststof met een versterkte binnenlaag van staal. Hierdoor zijn de wanden extra stevig en bestand tegen diverse weersomstandigheden, zoals wind, regen en sneeuw. Daarnaast zorgt dit materiaal voor een goede isolatie, waardoor het tuinhuis in de zomer koel blijft en in de winter warm. Dit maakt de Keter Oakland tuinhuizen geschikt voor gebruik gedurende het hele jaar.

Een ander voordeel van de Keter Oakland tuinhuizen is dat ze weinig onderhoud vergen. Het kunststof materiaal is namelijk bestand tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor het tuinhuis er jarenlang mooi uit blijft zien. Daarnaast is het materiaal eenvoudig te reinigen met een doek en wat water, waardoor het onderhoud nog verder wordt vereenvoudigd.

Het plaatsen van een Keter Oakland tuinhuis is eenvoudig dankzij de duidelijke handleiding en meegeleverde onderdelen. Hierdoor kan het tuinhuis snel en gemakkelijk in elkaar worden gezet. Het resultaat is een stijlvol en duurzaam tuinhuis dat perfect past bij jouw tuin.

Kortom, de Keter Oakland tuinhuizen bieden een ideale opslagoplossing voor iedereen die op zoek is naar een duurzame en stijlvolle opbergoplossing in de tuin. Dankzij de natuurlijke houtlook en het hoogwaardige kunststof materiaal zijn deze tuinhuizen een prachtige aanvulling op elke tuin. De duotech wanden van de Keter Oakland maken dit tuinhuis extra stevig en geschikt voor gebruik gedurende het hele jaar.