Bekijk hier al onze deals!
Maak een afspraak
Keter Darwin


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 447,-

€ 879,-


Selecteer de minimale en maximale breedte

126 cm

190 cm


Selecteer de minimale en maximale lengte

121 cm

244 cm
Selecteer de minimale en maximale oppervlakte

2 m2

5 m2

Merk


KleurDeur type


Duotech of Evotech


Serie


Keter Darwin

(4)

Keter Darwin - Veelzijdige opbergoplossing voor buiten

Keter Darwin tuinhuizen bieden een duurzame oplossing voor het opbergen van tuingereedschap, fietsen, tuinmeubels en andere spullen die je liever niet in huis bewaart. Deze tuinhuizen zijn gemaakt van hoogwaardig Evotech kunststof materiaal en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de duurzaamheid en onderhoud van deze tuinhuizen.

1 - 4 van 4 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Keter Darwin 46 Kunststof Tuinhuis

Keter Darwin 46 Kunststof Tuinhuis

Weerbestendig en duurzaam

Klein model

Antraciete houtlook

126 x 185 x 205 cm

Meer afmetingen beschikbaar

Op voorraad

€ 447,99


Breed assortiment

Het assortiment Keter Darwin tuinhuizen varieert in grootte en design. Zo kun je kiezen uit kleine, compacte tuinhuizen tot grote tuinhuizen met veel opbergruimte. Er is dus altijd wel een formaat dat past bij jouw behoeften en beschikbare ruimte.

Eenvoudige montage

De Keter Darwin tuinhuizen zijn eenvoudig te monteren dankzij de meegeleverde handleiding en kan zonder problemen worden uitgevoerd door één persoon. Bovendien zijn deze tuinhuizen onderhoudsvrij en hoef je geen tijd te besteden aan het schilderen of behandelen van het materiaal.

Keter Evotech

De tuinhuizen in de Keter Evotech-serie zijn vervaardigd van robuuste materialen en zijn ontworpen om lang mee te gaan. De kunststof componenten van deze producten zijn UV-bestendig, zodat ze niet zullen verkleuren of vervagen door blootstelling aan de zon. Bovendien zijn ze bestand tegen water en vocht, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in vochtige omgevingen, zoals garages en kelders.

De Keter Darwin-serie biedt dus een uitstekende optie voor wie op zoek is naar een duurzaam, stijlvol en praktisch tuinhuis. Met verschillende afmetingen en ontwerpen, vind je altijd een product dat past bij jouw wensen en behoeften. De stevige structuur, duurzame materialen en eenvoudige installatie maken de Keter Darwin tuinhuizen een populaire keuze onder huiseigenaren en tuinliefhebbers.