Sauna lichttherapie voor uw ontspanning schaft u aan bij Azalp.nl

Sauna lichttherapie

Kies voor een energieker leven

Wilt u van uw sauna een lichttherapie sauna maken? De elementen die u hiervoor nodig hebt, bestelt u voordelig bij Azalp. Lees meer…

9 artikelen  

Verwijder alle


Zo kunt u bij ons LED tubes met instelbare kleur bestellen. Deze zijn eenvoudig te bedienen. U kunt zelf een kleur uitkiezen of kiezen voor een programma waarbij de zeven kleuren automatisch wisselen. Ook hebben wij kleurenlampen met twaalf kleuren, die u kunt bedienen met een afstandsbediening.

Waarom lichttherapie in uw sauna?

Lichttherapie verlaagt de hoeveelheid melatonine in het bloed, waardoor u minder vermoeid bent en meer energie krijgt. Daarnaast hebben de verschillende kleuren hun eigen werking. Zo werkt de kleur rood stimulerend en opwekkend, is blauw ideaal om bij te ontspannen of weg te dromen, werkt groen rustgevend en zorgt geel voor een onbezorgd gevoel.

Advies over de aanschaf van lichttherapie elementen voor uw sauna

Doordat wij geen showroom of winkelpand hebben, zijn onze lichttherapie elementen zeer scherp geprijsd. Ook leveren we de onderdelen bij u thuis af. Hiervoor brengen wij geen bezorgkosten in rekening. Overweegt u om een lichttherapie sauna aan te schaffen, maar wilt u meer informatie? Wij zijn u graag van dienst!