Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 1.094,-

€ 16.686,-


Selecteer de minimale en maximale breedte

290 cm

1000 cm


Selecteer de minimale en maximale lengte

200 cm

600 cm


Selecteer de minimale en maximale oppervlakte

8 m2

60 m2

Type


Merk


Kleur


Metaalsoort


Deur type


GlassoortGlaswand


Overkapping 3x3

Je wilt het liefst zo lang mogelijk buiten kunnen zitten en niet voor elke zomerse regenbui naar binnen moeten. Een overkapping is dan de perfecte oplossing! Zo zit je beschut tegen de verschillende weersomstandigheden en kan perfect worden gebruikt als loungeruimte of eetgedeelte. Misschien wil je niet dat deze te veel ruimte in neemt of is je tuin niet groot genoeg voor een ruime overkapping. Kijk dan eens naar een overkapping van 3x3 meter. Deze nemen slechts 9 vierkante meter in beslag.

1 - 24 van 40 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op


Overkappingen van 3x3 meter zijn beschikbaar in verschillende materialen zoals hout en aluminium. Als je gaat voor een stoere robuuste look is hout een goede keuze. Ben je juist op zoek naar een moderne overkapping van 3x3 dan is aluminium een betere materiaalkeuze.

Weet je nog niet zeker welk materiaal, formaat of model overkapping je wilt? Kom langs in een van onze Experience Centers of neem contact op met onze klantenservice! Daar helpen onze experts je graag met al je vragen!

Een houten overkapping van 3x3

Heb je de keuze gemaakt om voor een houten overkapping van 3x3 te gaan? Bij Azalp hebben we een ruim assortiment aan houten overkappingen in dit formaat. Er zijn verschillende modellen beschikbaar gemaakt van vurenhout, grenenhout of Douglashout. Hier is ook maatwerk in mogelijk! Zo kun je er zelf voor kiezen om bijvoorbeeld wanden toe te voegen aan dit bestaande model.

Een overkapping 3x3 met een uniek dak 

Het dak bepaalt voor een groot deel de look en feel van een overkapping van 3x3. Heb je een strakke en moderne tuin? Kies dan voor een overkapping met plat dak. De strakke en rechte lijnen zullen dan mooi opgaan in het moderne ontwerp van je tuin.

Wil je de overkapping een wat speelsere uitstraling geven? Kies dan voor een overkapping met een schuin dak zoals een lessenaarsdak of puntdak.

Ook is het mogelijk om te gaan voor een overkapping van 3x3 meter met lamellen. Zo kun je makkelijk zelf bepalen of je zonlicht binnen laat. Zo heeft het merk Sorara een overkapping met lamellen die je makkelijk open en dicht kunt draaien.

Een overkapping 3x3 bouwpakket of inclusief montage? 

Wat voor de een voelt als een lastige bouwproject is voor de ander juist een leuke uitdaging. Daarom kan je bij Azalp er voor kiezen om je overkapping van 3x3 te laten leveren als kant-en-klaar bouwpakket of je overkapping van 3x3 te bestellen inclusief montageservice. Onze experts zetten jouw overkapping dan zo in elkaar zodat je er nog sneller van kunt genieten! Deze optie voeg je gemakkelijk toe bij de knop “product samenstellen”.

Een aluminium overkapping 3x3 

Een overkapping van 3 x 3 is ook verkrijgbaar in aluminium. De overkapping geeft door dit materiaal meteen een moderne en luxe uitstraling aan je tuin. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals zwart, grijs en wit. In deze productklasse heb je ook de mogelijkheid om je overkapping van 3x3 uit te breiden met lamellen wanden of rolgordijnen voor dat extra beetje privacy en beschutting. Een aluminium overkapping van 300x300 is onderhoudsvriendelijk en snel in elkaar te zetten door de makkelijke constructie.