Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 349,-

€ 12.199,-


Selecteer de minimale en maximale breedte

121 cm

810 cm


Selecteer de minimale en maximale lengte

90 cm

643 cm


Selecteer de minimale en maximale oppervlakte

1 m2

32 m2

Type


Merk


Kleur


Grijs

(91)


Metaalsoort


Deur type


Glassoort


Deurhoogte


Selecteer de minimale en maximale deurhoogte

171 cm

178 cm


Duotech of Evotech


Serie


Glaswand


Tuinhuis grijs

Een tuinhuis in je tuin is ideaal om een extra functionaliteit aan je tuin toe te voegen. Het maakt niet uit op welke manier je het tuinhuis gaat gebruiken; bij Azalp vind je altijd het perfecte model dat voldoet aan jouw wensen en eisen. Ook de look en feel is hierbij belangrijk, dus ook als je het tuinhuis grijs wilt, is dat geen probleem. Een tuinhuis grijs is een erg moderne, lichte en toch tijdloze toevoeging aan jouw tuin. Er zijn verschillende manieren om het tuinhuis grijs te maken, dus ook dan zal er altijd een manier zijn die bij jouw wensen past. Bij Azalp vind je hoe dan ook altijd het perfecte grijze tuinhuis voor in jouw tuin!

1 - 24 van 91 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op


Een tuinhuis grijs beitsen

Een houten tuinhuis moet onderhouden worden. Als je het niet onderhoudt en het hout niet voorziet van een degelijke beschermlaag bestaat de kans dat vocht in het hout trekt, schimmels ontstaan en het hout gaat rotten. Je kunt ervoor kiezen om geïmpregneerd hout te kopen. Hieronder, bij ‘Een grijs geïmpregneerd tuinhuis’ lees je meer over impregneren.

Maar naast impregneren kun je ook het tuinhuis grijs beitsen. Beitsen kun je doen bij onbehandeld hout en bij reeds geïmpregneerd hout. Het beitsen van een tuinhuis zorgt ervoor dat het hout beschermd is tegen bijvoorbeeld weersinvloeden, zoals regen en sneeuw, uv-straling en houtrot.

Vandaag de dag is het een populaire keuze om het tuinhuis grijs te beitsen. Een grijs tuinhuis geeft een moderne en stijlvolle uitstraling en past goed bij groene planten en struiken. Voordat je begint met tuinhuis grijs beitsen, is het belangrijk om het huisje goed schoon te maken en te schuren. Hiermee zorg je ervoor dat de beits goed hecht aan het hout en het resultaat er mooi uit komt te zien.

Bij Azalp kun je kiezen uit twee verschillende grijstinten om het tuinhuis grijs te beitsen: antraciet en grijs. Antraciet geeft jouw grijze tuinhuis een echte luxe uitstraling en grijs zorgt voor een zeer tijdloze uitstraling die je met iedere tuinstijl kunt combineren. Jouw tuinhuis grijs past zo écht in jouw tuin!

Een tuinhuis grijs met wit

Een tuinhuis grijs is erg modern en strak, maar je kunt er ook voor kiezen om de grijze kleur af te wisselen met een andere kleur zoals wit. Een tuinhuis grijs met wit zorgt voor een erg speelse uitstraling én de kleurencombinatie van grijs en wit zorgt ervoor dat het tuinhuis naadloos in je tuin past. Kies er bijvoorbeeld voor om de raam- en deurkozijnen, deur(en), het dak en de eventuele overkapping wit te maken terwijl je het tuinhuis grijs maakt.

Een tuinhuis grijs wit kan verschillende stijlen hebben, afhankelijk van de tinten die je kiest. Een lichtgrijze kleur met witte accenten geeft een frisse en moderne uitstraling, terwijl een donkergrijze kleur met witte kozijnen een meer klassieke en elegante uitstraling heeft. Kleed het geheel aan met kleurrijke planten(bakken), tuinverlichting en andere leuke accessoires en jouw leuke, kleurrijke en speelse tuinhuis is compleet! Weet jij al hoe jouw tuinhuis wit grijs eruit komt te zien?

Een Keter tuinhuis grijs

Binnen ons assortiment vind je ook kunststof tuinhuizen met een grijze kleur. Veel daarvan zijn van het gerenommeerde merk Keter. Een Keter tuinhuis grijs biedt jou de mogelijkheid om de opbergruimte te gebruiken voor bijvoorbeeld tuingereedschap, de grasmaaier en tuinkussens.

Een Keter tuinhuis grijs is erg duurzaam, onderhoudsarm en gebruiksvriendelijk, dus je zult er jarenlang plezier van hebben. Ook is het goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden, dus de felle zon of vrieskou is geen enkel probleem voor het Keter tuinhuis grijs. Ook heb je geen omkijken naar het onderhoud: houtrot en -schimmels kunnen niet ontstaan. Een jaarlijkse schoonmaakbeurt met een vochtige doek is voor het Keter tuinhuis grijs al meer dan voldoende.

Een ander groot voordeel van een Keter tuinhuis grijs is dat het erg makkelijk in elkaar te zetten is. Je hebt geen speciale gereedschappen of vaardigheden nodig, dus dat maakt een Keter tuinhuis grijs zo laagdrempelige en fijn om te gebruiken.

Een grijs geïmpregneerd tuinhuis

De meeste van onze houten tuinhuizen zijn onbehandeld, maar enkelen zijn reeds geïmpregneerd. Dat houdt in dat impregneermiddel onder hoger druk in alle onderdelen is gespoten waardoor het hout door en door beschermd is tegen vocht, schimmels en houtrot. Vaak geeft het impregneermiddel een groene gloed aan het hout, maar als je dit niet mooi vindt kun je er uiteraard voor kiezen om het tuinhuis grijs te maken. Het verven of lakken van het tuinhuis is dan voldoende, maar beitsen is beter.

Bij ieder houten tuinhuis in ons assortiment vind je bij ‘Product zelf samenstellen’ de beitskleuren die we aanbieden, waaronder grijs en antraciet. Je kunt het tuinhuis grijs beitsen waardoor je een grijs geïmpregneerd tuinhuis creëert.

Een tuinhuis grijs schilderen

Als het houten tuinhuis reeds geïmpregneerd is, hoef je niet te beitsen, maar kun je ook het tuinhuis grijs schilderen. Het hout is dan namelijk al voorzien van een beschermlaag en dus kun jij het tuinhuis grijs verven.

Zorg voordat je begint met het tuinhuis grijs maken dat het oppervlakte stof- en vetvrij, schoon en vrij van oneffenheden is. Schilder niet terwijl het regent of als het kouder dan 10 °C is en zorg ervoor dat je een verf gebruikt die speciaal is gemaakt voor buitengebruik. De verf van tuinhuis grijs is dan bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Als je jouw tuinhuis grijs schildert, bedenk je dan ook goed welke kleur dakbedekking of daktrim je hierbij gebruikt, dat is afhankelijk van het type dak dat jouw tuinhuis grijs heeft. Bij een plat dak maak je gebruik van een daktrim om de dakbedekking weg te werken. Bij een zadel-, kapschuur-, punt- of lessenaarsdak is het van belang dat je nadenkt over de dakbedekking.