Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 1.474,-

€ 13.474,-


Selecteer de minimale en maximale breedte

290 cm

1200 cm


Selecteer de minimale en maximale lengte

290 cm

400 cm


Selecteer de minimale en maximale oppervlakte

8 m2

36 m2

Type


Merk


Kleur


Zwart

(27)

MetaalsoortGlaswand


Zwarte overkapping

Een overkapping in je tuin is de ideale manier om droog en beschut te zitten in jouw tuin. In ons assortiment vind je veel verschillende overkappingen waardoor er altijd wel een model in jouw tuin past. Je kunt bijvoorbeeld ook een zwarte overkapping in jouw tuin plaatsen. Een zwarte overkapping past in iedere tuin en bij iedere woonstijl. Gebruik de zwarte overkapping om van de heerlijke zomeravonden te genieten: nodig al je vrienden en familie uit en de avond is compleet. Een overkapping zwart is uiteraard ook ideaal om de buitenkeuken onder te plaatsen. Je vindt bij Azalp altijd het perfecte model!

1 - 24 van 27 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op


Een overkapping van zwart Douglas

Een overkapping van zwart Douglashout is een erg robuuste, stoere toevoeging aan jouw tuin. Je zult van deze blikvanger veel plezier hebben, want zelfs met regen en wind kun jij van het buitenleven genieten. Plaats jouw loungebank en gashaard onder de zwarte overkapping of overweeg om een buitenkeuken onder de zwarte overkapping te plaatsen.

Douglashout heeft van nature de eigenschap om te gaan scheuren. Dit is dus een natuurlijk proces waar je niets aan kunt veranderen. Bij vochtig weer neemt het hout vocht op en zet het uit, waarbij het in de zomer het vocht loslaat en krimpt. Zo kunnen er dus scheuren in jouw zwarte Douglas overkapping ontstaan. De scheuren zijn niet erg en hebben geen invloed op de stevigheid van de constructie van de overkapping met zwart Douglas.

Een zwarte houten overkapping

Een zwarte houten overkapping is ideaal als je een overkapping op maat wilt. Je kunt hierbij kiezen uit een kleine aanpassing aan een bestaand model of een volledig nieuw ontwerp van jouw droom-overkapping van zwart hout. Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van de afmetingen of het toevoegen van een (glazen) wand. Neem contact met ons op zodat we het ontwerp aan kunnen passen/kunnen maken naar jouw wensen. We helpen je graag!

Hout moet gebeitst worden als je jarenlang plezier van de zwarte overkapping wilt hebben. Je beschermt jouw houten zwarte overkapping dan tegen vocht, schimmels en houtrot. Een andere manier om dit te voorkomen is om de zwarte palen van de overkapping met betonpoeren of ankers te bevestigen. Hierdoor voorkom je direct contact met de grond en kun jij jarenlang genieten van jouw zwarte overkapping. Lees hieronder meer over het beitsen van jouw zwarte overkapping.

Een overkapping zwart beitsen

Jouw zwarte overkapping moet je eens in de twee tot vijf jaar beitsen. De overkapping zwart beitsen doe je zodat het hout van goede kwaliteit blijft en lang meegaat. Je kunt de kleur van de beits zelf bepalen. Je creëert met het beitsen van jouw overkapping een win-win situatie: jij kijkt tegen een prachtige zwarte overkapping en het hout is beschermd tegen optrekkend vocht waardoor schimmels en houtrot geen schijn van kans hebben. Beits heeft een zogenaamde open structuur waardoor het vochtregulerend is. Vocht dat in het hout trekt, kan dus makkelijk eruit.

Voordat je jouw zwarte overkapping gaat beitsen, is het van belang de oppervlakte eerst vetvrij te maken, op te schuren en af te stoffen zodat de perfecte ondergrond ontstaat. Breng minimaal twee lagen beits aan zodat jouw zwarte overkapping écht zwart wordt. Laat de beits goed uitharden en dan kun jij genieten van de prachtige zwarte overkapping!

Een overkapping met zwarte palen en/of wanden

Je kunt jouw zwarte overkapping uitbreiden met bijvoorbeeld een achter- of zijwand. Hierdoor creëer je een knusse en beschermde zitplaats waar je ook met minder goed weer heerlijk kunt relaxen. Dit biedt jou de mogelijkheid om bijvoorbeeld een overkapping met zwarte palen of een overkapping met zwarte wanden in jouw tuin te plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een achterwand van zwart Zweeds rabat en de palen van houtkleur. Of draai de kleurencombinatie om en kies voor een overkapping met zwarte palen en houtkleurige wanden. Dit geeft een speelse uitstraling aan de overkapping.

Naast de afwisseling in kleur tussen de wanden en palen, kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een glazen wand toe te voegen, zodat jouw zwarte overkapping een knusse plek wordt waar je het hele jaar door van het buitenleven kunt genieten. Je kunt de zwarte overkapping dus naar jouw wens maken, dat is geen enkel probleem! Bel, chat, mail onze klantenservice of kom langs in onze showroom in Breda of verkoopkantoor in Rietmolen en bespreek jouw wensen. Dan zorgen we samen voor een perfecte zwarte overkapping!

Een zwarte aluminium overkapping

Binnen ons assortiment vind je geen zwarte aluminium overkappingen, maar wel veel antracietkleurige overkappingen. Antraciet is immers het nieuwe zwart! Een antraciet zwarte aluminium overkapping is een echte toevoeging aan je tuin, omdat het aluminium, in combinatie met de kleur, een stoere uitstraling heeft. Het voordeel van een antraciet zwarte overkapping van aluminium is dat het erg onderhoudsarm is. Je hoeft het, in tegenstelling tot een zwarte houten overkapping, niet te beitsen. Dit maakt aluminium het perfecte materiaal om jouw antraciet zwarte overkapping van te maken.