Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 292,-

€ 3.469,-


Selecteer de minimale en maximale breedte

80 cm

316 cm


Selecteer de minimale en maximale lengte

46 cm

340 cm
Selecteer de minimale en maximale oppervlakte

1 m2

46 m2

Type


Merk


Biohort

(74)

KleurMetaalsoort


Functie


Deur type


Glassoort


Deurhoogte


Selecteer de minimale en maximale deurhoogte

170 cm

200 cm


Biohort bij Azalp: Duurzame opbergoplossingen voor de tuin.

Als je op zoek bent naar een duurzame en praktische opbergoplossing voor je tuin, dan is een metalen tuinhuis of berging van Biohort, verkrijgbaar bij Azalp, de perfecte keuze. Dit Oostenrijkse merk staat bekend om haar hoogwaardige metalen tuinopslagoplossingen.

1 - 24 van 74 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op


Metalen tuinhuis van Biohort

Een metalen tuinhuis van Biohort is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. De hoogwaardige en stevige constructie is voorzien van een veiligheidssluiting, zodat je er zeker van kunt zijn dat je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast is het metalen tuinhuis waterdicht en bestand tegen alle weersomstandigheden, zodat je spullen altijd droog blijven. Het tuinhuis biedt dus niet alleen een praktische opslagoplossing, maar beschermt je spullen ook tegen weersinvloeden. De tuinhuizen van Biohort zijn uitermate geschikt voor het veilig en droog opslaan van grotere tuinaccessoires, zoals grasmaaiers, kussens en tuingereedschap.

Metalen berging van Biohort

Naast een metalen tuinhuis bieden wij ook metalen bergingen aan. Deze bergingen zijn net als het tuinhuis gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden een veilige opslagruimte voor diverse spullen. Vanwege het kleine formaat, passen deze bergingen bijna in elke tuin, zelfs in de kleinere stadstuinen. Deze bergingen zijn uitermate geschikt voor het opslaan van kleinere spullen, zoals tuingereedschap of speelgoed. Zorg voor een opgeruimde tuin met deze hoogwaardige bergingen. Vind je containers in je voortuin ook storend? Gebruik dan de speciale bergingen om je containers netjes weg te werken. Opgeruimd staat netjes.

Biohort Opbergboxen

Wil je liever een praktische opbergbox kopen? Ook dat is mogelijk bij Azalp. De opbergboxen van Biohort zijn gemaakt van duurzame materialen en bieden een praktische opbergoplossing voor allerlei spullen. Of je nu op zoek bent naar een opbergbox voor kussens, gereedschap of speelgoed, wij hebben voor elke toepassing de juiste oplossing. De opbergboxen zijn bovendien voorzien van een waterdichte afsluiting, zodat je spullen altijd droog blijven. Met een opbergbox houd je je tuin opgeruimd en netjes, zonder dat je spullen beschadigd raken door weersinvloeden.

Waarom kiezen voor Biohort?

Kies je voor een metalen tuinhuis, berging of opbergbox van Biohort bij Azalp, dan kies je voor kwaliteit en duurzaamheid. Biohort staat bekend om haar hoogwaardige producten die jarenlang meegaan. De metalen constructies zijn niet alleen stevig en waterdicht, maar ook bestand tegen alle weersomstandigheden. Hierdoor blijven je spullen veilig en droog, zelfs bij harde wind.

Voordelen van Biohort tuinoplossingen

Er zijn vele voordelen verbonden aan het kiezen voor Biohort tuinoplossingen bij Azalp. Om te beginnen zijn de tuinhuizen, bergingen en opbergboxen gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaam en robuust zijn. Dit zorgt ervoor dat je jarenlang plezier hebt van je tuinoplossing en dat je spullen veilig en droog opgeborgen zijn.

Daarnaast biedt Biohort een ruim aanbod aan opbergoplossingen, zodat er voor elke tuin en situatie een geschikt model te vinden is. Of je nu op zoek bent naar een kleine opbergbox voor bijvoorbeeld kussens, of juist een groter tuinhuis nodig hebt voor je tuingereedschap en fietsen, bij Azalp vind je altijd een passende oplossing.

Een ander voordeel van de Biohort tuinoplossingen is dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Zo kun je een model kiezen dat perfect past bij de stijl en uitstraling van je tuin. De tuinhuizen en bergingen hebben bovendien een strak en tijdloos design, waardoor ze niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Het is ook goed om te weten dat de Biohort tuinoplossingen eenvoudig in elkaar te zetten zijn, mede dankzij het slimme ontwerp en de bijgeleverde handleiding. Zo kun je snel genieten van een opgeruimde en georganiseerde tuin.

Tot slot biedt Biohort een uitstekende garantie op haar producten. Hierdoor ben je verzekerd van een betrouwbare en duurzame opbergoplossing voor je tuin. Als je op zoek bent naar een duurzame, praktische en esthetisch aantrekkelijke opbergoplossing voor je tuin, dan zijn de Biohort tuinoplossingen bij Azalp een uitstekende keuze. Met een ruim aanbod aan tuinhuizen, bergingen en opbergboxen, hoogwaardige materialen, verschillende kleuren en een betrouwbare garantie, vind je altijd een passende oplossing voor jouw tuin. Daarnaast zijn de tuinoplossingen eenvoudig in elkaar te zetten en bieden ze jarenlang plezier en gemak. Kies voor kwaliteit en duurzaamheid met Biohort bij Azalp.

Voor meer informatie en maatwerkopties, neem contact op met onze klantenservice of bezoek onze showroom in Breda of verkoopkantoor in Rietmolen.