Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 1.269,-

€ 8.444,-


Selecteer de minimale en maximale breedte

238 cm

798 cm


Selecteer de minimale en maximale lengte

238 cm

388 cm


Selecteer de minimale en maximale oppervlakte

6 m2

24 m2

Merk


Debro

(66)

KleurLevertermijn


Deur type


Glassoort


Glaswand


Debro

Bij Azalp vind je altijd de juiste blokhut voor in jouw tuin. Het merk Debro biedt jou budgetvriendelijke en toch kwalitatief goede blokhutten. Je kunt kiezen uit verschillende modellen blokhutten zodat er altijd een perfect model bij jouw wensen en in jouw tuin past. Kies bijvoorbeeld voor een traditionele blokhut met zadeldak of toch een Debro blokhut met een modern plat dak en een overkapping.

1 - 24 van 66 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op


De blokhutten zijn gemaakt van veelzijdig vurenhout dat erg gemakkelijk te bewerken is en een populaire houtsoort is om blokhutten van te maken. Een Debro blokhut is onbehandeld of geïmpregneerd te bestellen. De keuze is aan jou!

De Debro blokhutten zijn in veel verschillende maten verkrijgbaar én je kunt zelfs kiezen voor een Debro blokhut met overkapping. Zo creëer je opbergruimte en een heerlijke zithoek om na een lange dag werken even tot rust te komen. Weet jij al welke blokhut van het merk Debro er straks in jouw tuin komt te staan? De Debro blokhutten hebben een snelle levertijd, dus je hoeft niet lang meer te wachten!