Opbergkast

(9)


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 299,-

€ 1.138,-


Selecteer de minimale en maximale breedte

98 cm

229 cm


Selecteer de minimale en maximale lengte

52 cm

102 cm


Metaal

(9)Selecteer de minimale en maximale oppervlakte

1 m2

2 m2

Type


Houtopslag

(4)

Merk


Kleur


Metaalsoort


Deur type


Glassoort


Tuinkast metaal 

Een droomtuin is een plek waar je kan relaxen, het leven kan vieren met vrienden en tot rust kan komen. Hier wil je dan ook niet tegen rondslingerende spullen aankijken. Dan begint de zoektocht naar een manier om je spullen op te bergen. Een tuinkast van metaal kan dan de perfect oplossing zijn om je tuin opgeruimd te houden.

1 - 9 van 9 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op


Tuinkasten komen er in allerlei verschillende, vormen, maten en kleuren. Bij Azalp hebben we dan ook voor elke tuin een tuinkast! Heb je bijvoorbeeld een passie voor tuinieren? Dan heb je al snel een hele verzameling aan bakjes, schepjes en ander tuingereedschap. Biohort biedt dan een tuinkast van metaal aan met planken zodat je alles netjes kan organiseren.

Een tuinkast van zwart metaal 

Bij het uitzoeken van een tuinkast van metaal let je natuurlijk ook op de kleur en het model. Zo weet je zeker dat deze aansluit op de look en feel van je tuin. Een tuinkast van zwart metaal is dan ook een populaire keuze die zeker in een moderne tuin mooi zal staan! Ben je juist opzoek naar een tuinkast van metaal in het grijs? Deze hebben we in de kleur antracietgrijs, zilver metallic en kwarts grijs!

De voordelen van een tuinkast van metaal

Of je nu gaat voor hout, kunststof of metaal. Elke materiaalsoort kent zijn voordelen. Zo zijn dit een paar voordelen van een tuinkast van metaal in vergelijking met een houten of kunststof tuinkast:

  • Duurzaamheid: Een tuinkast van metaal is meestal gemaakt van staal of aluminium en zijn daarom veel duurzamer dan houten of kunststof tuinkasten. Ze zijn bestand tegen rot, schimmel, termieten en andere schade die vaak voorkomt bij houten tuinkasten.

  • Lage onderhoudskosten: Een tuinkast van metaal heeft weinig onderhoud nodig en is gemakkelijk schoon te houden.

  • Flexibiliteit: Metalen tuinkasten zijn er in veel verschillende soorten, maten en stijlen.

  • Langer levensduur: Een tuinkast van metaal heeft een langere levensduur dan houten of kunststof tuinkasten.