Bekijk hier al onze deals!
Maak een afspraak
Schutting(Hout) Beton schuttingSelecteer de minimale en maximale prijs

€ 4,-

€ 81,-


Selecteer de minimale en maximale breedte

4 cm

180 cm


Selecteer de minimale en maximale lengte

40 cm

310 cmType


Kleur


Uitvoering


Hout type


Hout beton schutting kopen: ontdek onze topkwaliteit

Overweeg je een nieuwe schutting voor je tuin? Ontdek dan de perfecte combinatie van natuurlijke schoonheid en duurzaamheid met hout-beton schuttingen. Geniet van de warme uitstraling van hout gecombineerd met de stevigheid van beton. Wij bieden jou waardevolle inzichten in deze unieke tuinafscheidingen met ons assortiment, zodat je weloverwogen kunt kiezen voor een schutting die niet alleen mooi is, maar ook lang meegaat.

1 - 24 van 27 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Azalp tuinscherm Grenen voor beton 21 planken

Azalp tuinscherm Grenen voor beton 21 planken

Meer afmetingen beschikbaar

Op voorraad

v.a.€ 74,25€ 82,50


Wat zijn Hout-Beton Schuttingen?

Hout-beton schuttingen zijn tuinafscheidingen. Ze bestaan uit een combinatie van houten schuttingdelen en betonnen palen of platen. Deze combinatie zorgt voor een sterke, duurzame schutting die jarenlang meegaat. Bovendien geeft het hout de schutting een natuurlijke en warme uitstraling, terwijl het beton zorgt voor een moderne en strakke look.

Waarom Kiezen voor een Betonschutting?

Een beton schutting biedt vele voordelen. Ten eerste is beton een zeer duurzaam materiaal. Het is bestand tegen alle weersomstandigheden en heeft een lange levensduur.

Daarnaast biedt het veel privacy. Door de hoge dichtheid van het materiaal kunnen geluiden en zicht niet gemakkelijk doordringen. Bovendien is een beton schutting onderhoudsarm. Het hoeft niet jaarlijks behandeld te worden zoals hout en het is bestand tegen ongedierte.

Hoe Kan je een Beton Schutting Kopen?

Het kopen van een schutting is eenvoudig. Je kunt online rondkijken naar verschillende aanbieders, zoals Azalp, en de verschillende opties en prijzen vergelijken. Let bij het kopen van een beton schutting op de kwaliteit van het beton en het hout, de afmetingen van de schutting en de garantievoorwaarden.

Wat zijn de Alternatieven voor een Betonschutting?

Naast hout-beton schuttingen zijn er ook andere soorten tuinafscheidingen beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan houten schuttingen, metalen hekwerken of natuurlijke tuinafscheidingen zoals heggen of struiken. Elk type tuinafscheiding heeft zijn eigen voor- en nadelen. Het is belangrijk om een type te kiezen dat past bij jouw tuin en persoonlijke voorkeuren.

Veel gestelde vragen

1. Hoe lang gaat een hout-beton schutting mee?

Een hout-beton schutting kan, mits goed onderhouden, tot wel 20 jaar meegaan.

2. Hoe onderhoud ik een beton schutting?

Een beton schutting is zeer onderhoudsarm. Het kan af en toe gereinigd worden met een hogedrukreiniger om algen en vuil te verwijderen.

3. Kan ik een beton schutting zelf plaatsen?

Het plaatsen kan een flinke klus zijn. Het is aan te raden om dit door een professional te laten doen.

4. Wat kost een beton schutting?

De prijs varieert afhankelijk van de afmetingen, het type hout en beton en de aanbieder. Het is aan te raden om verschillende aanbieders te vergelijken.

Een hout-beton schutting is een duurzame, stijlvolle en praktische keuze voor uw tuin. Het biedt privacy, is onderhoudsarm en heeft een lange levensduur. Bij Azalp vind je een breed assortiment aan hout-beton schuttingen van hoge kwaliteit. Neem een kijkje op onze website en ontdek de mogelijkheden voor jouw tuin.