Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 618,-

€ 12.489,-


Selecteer de minimale en maximale breedte

200 cm

1198 cm


Selecteer de minimale en maximale lengte

290 cm

400 cm


Selecteer de minimale en maximale oppervlakte

6 m2

41 m2

Type


Merk


Kleur


Zwart

(28)


Metaalsoort


Deur type


GlassoortGlaswand


Tuinhuis zwart

Een tuinhuis kan een mooie en elegante toevoeging zijn aan elke tuin. Of het nu dient als opslagruimte, werkplaats of als extra woonruimte, een tuinhuis zwart hout past in iedere tuin! De zwarte kleur geeft een moderne en stijlvolle uitstraling en kan gemakkelijk worden gecombineerd met andere kleuren in je tuin. Bovendien kan een tuinhuis zwart een prachtig contrast vormen met de natuurlijke kleuren van bloemen en planten. Zet je kleurrijkste bloemen erbij en het is een échte eyecatcher! Een modern zwart tuinhuis in je tuin is dus zo gek nog niet. Bij Azalp vind je het model dat bij jou, jouw tuin en jouw wensen past!

1 - 24 van 28 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op


Een tuinhuis zwart van Douglashout

Douglashout is een erg populaire houtsoort om een tuinhuis van te maken. Dat komt door de goede kwaliteit en de robuuste uitstraling. Van nature heeft Douglashout een roze tint, maar je kunt er uiteraard voor kiezen om het Douglas tuinhuis zwart te maken. Een tuinhuis van Douglashout zwart geeft een moderne uitstraling aan het tuinhuis zwart en je kunt het combineren met veel verschillende andere kleuren. Zet je loungebank met vrolijke kussens erin, hang een grote tuinposter op of lijst de leukste familiefoto’s in en hang deze aan de muur op.

Je maakt het tuinhuis Douglas zwart door middel van een beits. Dat zorgt niet alleen voor de kleur, maar ook voor bescherming van het hout. Hout moet namelijk behandeld worden als je de levensduur wilt verlengen. Een onbehandeld Douglas tuinhuis zwart gaat wel vijftien jaar mee, maar als je het hout beitst kan dit fors verlengd worden. Van nature heeft Douglas het kenmerk om te gaan scheuren. Dat komt door temperatuurwisselingen en is niet te voorkomen. Het hout zet nou eenmaal uit bij vochtig weer en krimpt bij droog weer. De scheuren die ontstaan hebben geen invloed op de kwaliteit of stevigheid van jouw Douglas tuinhuis zwart.

Een tuinhuis met overkapping in het zwart

Een tuinhuis zwart is multifunctioneel. Je kunt ervoor kiezen om je spullen droog en veilig op te bergen, een lekkere relaxruimte te maken of bijvoorbeeld je werkruimte of atelier in het tuinhuis te vestigen. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om een functie aan het tuinhuis zwart toe te voegen en deze met een veranda uit te breiden. Een zwart tuinhuis met overkapping zorgt ervoor dat je functies kunt combineren. Zet je grasmaaier, barbecue en tuingereedschap in het tuinhuis zwart en je loungebank onder de overkapping. Zo geniet jij van de lekkerste zomeravonden onder het zwarte tuinhuis met veranda.

Een tuinhuis zwart van hout

Een zwart houten tuinhuis is esthetisch erg mooi en past in iedere tuin. De strakke, eigentijdse uitstraling zorgt ervoor dat je het kunt combineren met iedere stijl: van landelijk tot Scandinavisch en van Mediterraan tot modern. Het houten tuinhuis zwart is dus een goede toevoeging aan je tuin.

Hout vergt onderhoud, maar is ook gemakkelijk te bewerken. Je kunt prima een spijkertje in de wand slaan om te slingers aan op te hangen en je kunt gemakkelijk kiezen om later nog een veranda te plaatsen. Jouw tuinhuis zwart hout is dus ideaal als je functies wilt combineren en een stijlvolle toevoeging aan je tuin wilt doen.

Heb jij het perfecte tuinhuis zwart nog niet gevonden in ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar de beste oplossing voor bij jou in de tuin. We kijken graag met je mee!

Een metalen tuinhuis zwart

Je vindt in ons assortiment tuinhuizen ook metalen tuinhuizen. Je kunt dus ook kiezen voor een metalen tuinhuis in het zwart. Metaal is een duurzaam materiaal dat bestand is tegen weersinvloeden en lange tijd mee kan gaan. Het is ook relatief eenvoudig te onderhouden; jouw metalen tuinhuis zwart hoeft niet geschilderd te worden en heeft geen speciale behandeling nodig om in goede conditie te blijven. Naast een houten tuinhuis kan dus ook een metalen tuinhuis in het zwart een mooie en vooral praktische toevoeging zijn aan je tuin.